Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

CED 11-09-08 21:42

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1746173)
Ma baietii ce e la mine pe topic talk show,va da-ti intalniri,manevre,socoteli:D;pun eu paru' si pe Mr.Cat si pe Florin:lol:,in loc sa lucrati la masini sa fie lux voua va arde de .........;)
Cine imi da si mie topicul lu' Fauru dacia portocalie Style Gordini din Bucuresti:idea:

:-P ''baieti''? - mortal - in rest ai dreptate - eram offtopic

cine nu lucreaza la masini ? Doarme si MR CAT in parcare lui in seara asta.

BTL-gordini 11-09-08 21:45

5 Attachment(s)
Merci mult Cannavaro.:D
Vreau sa va arat a doua masina pe care am cumparat-o astazi si va fi al 2-lea BTL:D,dar va fi pe al 2-lea loc pt mine,BTL GORDINI ramane nebunia pt mine.;),se si vede intr-una din poze BTL-ul in fundal:D

toody 11-09-08 23:17

Foarte frumoasa masina.E lux!Ce motor are ? Sa ai grija de ea ca si de BTL.
Si sa o plimbi multi km cu placere!

RobertRFG 11-09-08 23:53

sa o stapanesti sanatos fara incidente...

cata_tm 12-09-08 01:43

contrar celor zise mai sus de tine..presimt ceva nasol :(

EVenelinno 12-09-08 02:37

presimt ca btl gordini o sa fie neglijata si o sa se depuna praful pe ea...ceea ce pana acum banuiesc ca nu s-a intamplat ... pacat!

CED 12-09-08 08:19

:D
Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 1747955)
presimt ca btl gordini o sa fie neglijata si o sa se depuna praful pe ea...ceea ce pana acum banuiesc ca nu s-a intamplat ... pacat!

stai linistit ca nu se pune praful pe btl gordini si nici neglijat nu o sa fie ci dimpotriva protejat de drumuri naspa si stresante pt el.
Il stiu pe btl prea bine si stiu cit il indrageste pe btl gordini sau invers ca deja nici nu mai stim cine e masina si cine soferul :D:D:D

BTL-gordini 12-09-08 10:01

Multumesc pt aprecieri:D,masina e din 2006,41.000km, motor 1.4 16V 98CP.am luat-o de la mine de la reprezentanta,promotie la angajati.;)
In leg.cu BTL GORDINI.tot cu el am venit azi la servici,si imi pare rau sa-i dezamagesc pe cei care poate cred ca se va termina cu el,dar problema va ramene la fel dupa cum zicea si CAT.E BTL-ul Jar-Cartus:!: si e mandretea mea,Clio e pt.vati-ascunselea la fete seara, ca BTL-ul e f.cunoscut.:lol::lol::lol:

adi.schumi_tm 12-09-08 12:29

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1748215)
Multumesc pt aprecieri:D,masina e din 2006,41.000km, motor 1.4 16V 98CP.am luat-o de la mine de la reprezentanta,promotie la angajati.;)
In leg.cu BTL GORDINI.tot cu el am venit azi la servici,si imi pare rau sa-i dezamagesc pe cei care poate cred ca se va termina cu el,dar problema va ramene la fel dupa cum zicea si CAT.E BTL-ul Jar-Cartus:!: si e mandretea mea,Clio e pt.vati-ascunselea la fete seara, ca BTL-ul e f.cunoscut.:lol::lol::lol:

Sa o folosesti sanatos si fara incidente neplacute...faina culoarea :D,le place la fetitze rosu :P.Acum ar trebuii un garaj pt BTl si sa nu circuli cu ea pe ploaie sau zapada,faceti si voi un garaj dublu ca mai e o bijuterie care sta afara :( langa a ta

BTL-gordini 13-09-08 07:53

Schumi ma duc astazi sa ma uit sa vad ce bucatii mai am de aluminiu,mi-a siz CAT ca vrei sa iti pui la pedale cum mi-am facut si eu panoul acela cu releee.si pedalele mele sunt tot din acea placa si mi-i le-am facut eu.Oricum ti-i le trimit prin curierat.

adi.schumi_tm 13-09-08 10:09

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1750268)
Schumi ma duc astazi sa ma uit sa vad ce bucatii mai am de aluminiu,mi-a siz CAT ca vrei sa iti pui la pedale cum mi-am facut si eu panoul acela cu releee.si pedalele mele sunt tot din acea placa si mi-i le-am facut eu.Oricum ti-i le trimit prin curierat.

Mersi mersi...o singura bucatica imi trebuie sa pun in partea stanga unde tin picioru stang atunci cand nu e pe ambreiaj

flocea_ro_ab 13-09-08 15:32

:) gata btl te duc o tura, cu bicicleta :):D ma ierit ?:D

ozn_yakuza 13-09-08 19:25

bravo coane bravo.
sa ai grija de aia mica si portocalie ca lumea intoarce capul dupa ea nu dupa Renault-ul asta nou.bafta .

flocea_ro_ab 13-09-08 20:08

apropo mistoo masina:d ceva mai performanta ca btl:))

BTL-gordini 13-09-08 20:39

Schumi am gasit ceva bucatii,masor sa vad care e mai mare buc,ca sunt c-am mici,iti dau si dimensiunea la ea ca sa stii daca o poti folosi:idea:.
Oricum BTL-ul e Jar-Cartus:D si weekendul viitor voi merge cu el la show la Oradea impreuna cu CAT:lol:,sa speram ca nu mai se ivesc incidente la bolizi.;)

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning