![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Quote:
cine nu lucreaza la masini ? Doarme si MR CAT in parcare lui in seara asta. |
5 Attachment(s)
Merci mult Cannavaro.:D
Vreau sa va arat a doua masina pe care am cumparat-o astazi si va fi al 2-lea BTL:D,dar va fi pe al 2-lea loc pt mine,BTL GORDINI ramane nebunia pt mine.;),se si vede intr-una din poze BTL-ul in fundal:D |
Foarte frumoasa masina.E lux!Ce motor are ? Sa ai grija de ea ca si de BTL.
Si sa o plimbi multi km cu placere! |
sa o stapanesti sanatos fara incidente...
|
contrar celor zise mai sus de tine..presimt ceva nasol :(
|
presimt ca btl gordini o sa fie neglijata si o sa se depuna praful pe ea...ceea ce pana acum banuiesc ca nu s-a intamplat ... pacat!
|
:D
Quote:
Il stiu pe btl prea bine si stiu cit il indrageste pe btl gordini sau invers ca deja nici nu mai stim cine e masina si cine soferul :D:D:D |
Multumesc pt aprecieri:D,masina e din 2006,41.000km, motor 1.4 16V 98CP.am luat-o de la mine de la reprezentanta,promotie la angajati.;)
In leg.cu BTL GORDINI.tot cu el am venit azi la servici,si imi pare rau sa-i dezamagesc pe cei care poate cred ca se va termina cu el,dar problema va ramene la fel dupa cum zicea si CAT.E BTL-ul Jar-Cartus:!: si e mandretea mea,Clio e pt.vati-ascunselea la fete seara, ca BTL-ul e f.cunoscut.:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Schumi ma duc astazi sa ma uit sa vad ce bucatii mai am de aluminiu,mi-a siz CAT ca vrei sa iti pui la pedale cum mi-am facut si eu panoul acela cu releee.si pedalele mele sunt tot din acea placa si mi-i le-am facut eu.Oricum ti-i le trimit prin curierat.
|
Quote:
|
:) gata btl te duc o tura, cu bicicleta :):D ma ierit ?:D
|
bravo coane bravo.
sa ai grija de aia mica si portocalie ca lumea intoarce capul dupa ea nu dupa Renault-ul asta nou.bafta . |
apropo mistoo masina:d ceva mai performanta ca btl:))
|
Schumi am gasit ceva bucatii,masor sa vad care e mai mare buc,ca sunt c-am mici,iti dau si dimensiunea la ea ca sa stii daca o poti folosi:idea:.
Oricum BTL-ul e Jar-Cartus:D si weekendul viitor voi merge cu el la show la Oradea impreuna cu CAT:lol:,sa speram ca nu mai se ivesc incidente la bolizi.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning