![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
Devil! :twisted: Black and red! :twisted:
Felicitari Rares pentru cum arata masina acum! |
Mersi!
Inca nu arata :lol: ..urmeaza :twisted: |
Salut, frumoase jantele :shock:. Trec de multe ori pe langa masina ta, acolo parcata la Interservisan si de fiecare data ma uit la ea cu sufletul la gura. Sa ai noroc de ea si sa vina vara sa ne putem bucura de ele cum trebuie. :arrow:
|
Mersi!
Te-am vazut intr-o zi pe strada Branului, te chinuiai sa parchezi.. acolo stai? Arata bine dricu asa lasat! ;) Eram cu masina de firma, nu ti-am dat claxon, ca dupa aia te minunai cine te saluta.. :lol: |
Quote:
|
In fiecare Miercuri seara e intalnire VAG, in parcarea de pe acoperis de la Iulius (deasupra Auchanului)
Joi iese cam toata lumea, in parcarea de langa lac.. Vineri seara e intalnire VW Golf3, in parcarea de langa lac. |
Rotile faine se pun vara,nu iarna...numai tu puteai sa le vopsesti cand vine iarna :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu daca tu ai fost,dar tare mi s-a parut.Duminica seara,pe la 11:30 Baraie ceva pe strazile din oras,foarte lent dar cu un sunet care totusi iti atragea atentia.Un passat trantit negru si fumuriu plutea prin Sighisoara spre Brasov,prin zona OMV.Am ramas cu gura cascata,in sfarsit un rolling shot cu masina asta.
|
Eu eram.. :)
Maine trec iar prin Sighisoara :-P Ma intorc inapoi la Cluj. |
1 Attachment(s)
...aproape am terminat si cu jantele. In weekend le pun sus! Revin cu poze ;)
|
Salut maine esti prin CJ ? dami nr tau pe pv!
|
super au iesit jantele!
abia astept sa le vad sus:-) |
1 Attachment(s)
Mersi!
Urmeaza si sedinta foto cat de curand... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning