![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
10 Attachment(s)
partea 2 :)))
|
10 Attachment(s)
partea 3 :)) si gata :D
|
Deci masina asta este impecabila o am ca si wallpaper pe desktop. Sa ai mare grija de ea ca este printre cele mai frumoase B6 variant din tara:!:
|
Arata beton! Ce imi place albu..sa ai noroc de ea.
|
Quote:
|
E nebunie curata masina asta !!
|
E alba...e perfecta...e blana...e ce trebuie.
She's the truly God. Felicitari. |
Va multumesc mult de aprecieri , sper sa reusesc si cu spoilerul de spate , am vorbit cu cineva sa vad daca imi poate face una la fel ca cea de R36, nu am gasit nimic sh la un pret bun...
|
Ce dimensiuni ai la anvelope?
Eu am 225/40/18 pe fata si 235/40/18 spate. Pe spate e ok, insa pe fata as pune 205 sau 215.... |
absolut superb!!!
|
215/40/18 fata , 225/40/18 spate , sunt foarte ok astea , vroiam de mult timp sa imi pun 215 pe fata mi se pare diferenta enorma fata de 225 :D
|
Diferenta enorma...privind ce? Felul in care trage motorul? consumul?
A mea e greoaie cu jantele astea...cu toate ca nu ma face de ras....nu trage cum ar trebui sa traga... |
La servo in primul rand , si la tras nu mi se pare mare diferenta .... la consum sa zic un maxim 0.2 0.3 % :-?? cel putin asa am sesizat eu :D
Mie imi place mult de tot pe fata cum se vede din botul masini buzita aia de la jante :D |
Quote:
salut,in primu rand as vrea sa te felicit pentru gust si pentru masina! desi mie nu imi plac masini asa kombi,a ta este super frumoasa! as vrea sa te intreb cum ai imbracat prelungirile de bara alea din plastic negru in folie?pentru ca eu asa stiam ca folia pe plastic nu tine prea mult...mam interesat pentru ca si eu as vrea sa o imbrac la culoarea masini :).si a 2a intrebare daca nu te superi,la stopuri ai folosit lac normal plus un pic de vopsea neagra?eu mam gandit sa fac lafel dar la sfarsit sa dau un strat de lac simplu peste tot stopu pentru protectie. mersi mult si bafta in contionare! |
Mersi mult pentru apreciere in primul rand , prelungirile prima data le-am avut in colant dar nu rezista mai mult de 3-4 luni mai ales daca este anotimpul ploios (se duc si mai repede) si trebuie sa ai grija si la spalat , e foarte nasol intr-un cuvand ,asa ca pana la urma le-am vopsit , defapt a mai ramas doar cea de pe spate originala , cea din fata e votex si pragurile sunt de R36.
Triplele le-am facut cu lac special pentru triple , te duci la piese auto si ceri lac de triple negru si cu siguranta vei gasii :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning