![]() |
antivirus
caut si eu un antivirus bun , fac cinste cu o la da de bere buna si berea sa fie rece;) !
|
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Iti recomand NOD32 ! La mine isi face treaba bine mai ales ca il am cu "licenta" :P !
|
si eu am nod32 fara licenta si merge calumea............dar mai este unul foarte bun...ewido anti-malware
|
si eu consider la oara actuala cel mai bun antivirus...
|
FRATILOR HAI SA-L AJUATAM CUM PUTEM PE OMUL ASTA:!: :!: :!: :!: :!: https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18570-skoda-octavia-tuning-furata-baile-felix.html
|
iti dai seama yackone ca toti suntem q ochii in 8 daca e ceva imediat anuntam...se poate intampla oricui
|
Tot sprijinul din partea mea si imi pare rau pt el...........daca vad ceva anunt
|
:sad: pacat
masina era frumoasa!!incerc sa ajut si eu cat pot!! (daca dau de ea anunt repede tot ce apuc) |
Va multzumesc tuturor celor care v atzi facut un pic de timp sa trecetzi pe la mine sau sa tastatzi un gand bun pt mine
a insemnat foarte mult pt mine cand am citit si si m ai mult cand v am vazut in fatza mea la spital - nu va pot spune cat de mult dar cred ca va datzi seama , termin aici nu vreau sa devin nostalgic Multzumesc frumos inca o data |
Quote:
|
Welcome Bitch ! :D
|
Welcome back flow;)
|
ATENTIE LA NEATENTIE.........Prin BV se tot plimba un astra model vechi alb tunarit......Cel care conduce este politai(sau mai bine zis MILITIAN)
|
ha ha !! tre sa il convoc la o liniuta :)
|
bob n-ai inteles ideea... e camuflat ala sa fie d'al nostru...un fel de spion;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning