![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
8 Attachment(s)
Azi am continuat cu scaunul pasagerului, poza inainte, dupa. Pielea inca nu am tratat-o cu nimic. Si o spalare ca maine e ziua ei :D
|
Exceptional a iesit scaunul , felicitari !!!!
|
Vede prea bine cu bara fata ///M!
|
Numai tu puteai sa il faci sa arate asa :D Nu te gandesti pe viitor la un salon de infrumusetare mai ales ca acuma te-ai mutat la casa ?
Calutii trag toti sau o sa lucrezi si la ei? |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
-- Intre timp m-am ocupat putin si de mecanismul prelatei si compartimentul in care se pliaza, curatat, degresat, uns la loc, tratat chedere plus protectia de la gemuletul dreapta spate care imi lipsea. |
4 Attachment(s)
Cateva instantanee :arrow:
|
Quote:
|
superba:shock:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-- Azi am lucrat la capacele de la decapotare, am schimbat tot sistemul in ambele parti, protectiile de plastic de la suportul centurii de siguranta si am completat clipurile de pe praguri plus cateva holsuruburi lipseau de prin bord. Mai imi lipseste un capacel de la hard top pe dreapta, probabil o sa-l comand pe original daca nu gasesc. Altfel arata acum decapotata :D |
Îmi dai voie să spun că e cel mai frumos Cabrio din oraş?
Să ai parte de ea,e o maşină foarte frumoasă,se vede că ai grijă de ea.E46-le cum mai arată? Apropo,nu te-ai gândit să îi vopseşti nările în negru? Ai putea încerca un vt să vezi cum ar da. |
Am vazut ieri e36'le erai cu IS de grecia (cred) suna foarte bine toba e originala de m3? burciule nu ar fi pacat de narile alea model Individual?
|
Mai vezi tu elemente chrom pe maşină ? :D
Nu prea,deci ar merge nările negre,mai ales negru mat. Oricum,omul o face cum vrea.Eu doar mi-am exprimat părerea. |
sa cumperi si mocheta din compartimentul unde se pliaza prelata :) , bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa vezi faza tare,de cateva zile am patit si eu pentru prima data faza aia ce ai patit-o cand am fost duminica pe la tine..am ramas mut ca tine.. nu stiu din ce cauza,dar poate varsta isi spune cuvantul..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning