![]() |
Re: Polo GTI vs...
Toata lumea vorbeste de 402 m, 1000 m, maine mai gasiti voi o varianta:lol: :lol: . Ati uitat cand ziceam toti: Ne dam de-acolo pan-acolo, de la intersectia aia pana la aia. :sad:
Exact ca si Ducu, am intrat sa vad ce a mai facut "polonicul" asta, si ma doare capul de cat citesc, si numai certuri destea aiureli. Nu am masina luata pe banii la parinti, nu ma pricep la mecanica aproape deloc, dar nu ma iau frate la contraziceri, si pe masina altuia si pe "grade" sau cum le numiti voi in capitala. Parerea mea este ca fiecare face ce vrea si ce poate cu masina lui. Daca omu` ar putea sa o faca mai tare, ar face... daca nu are bani asta e. Ca nu are 500 cai nu inseamna ca nu stie si ca tre sa stea in banca lui. Am vazut o cursa de indemanare in care un Taximetrist cu o Solenza a avut timpul mai bun ca Borlovan cu Subaru:lol: . Numai bine, scuze de O.T. |
sti cum afli care e mai bun sofer ... :) ca in capitala noastra scumpa si draga si plina de figuri si figuranti ... cu bani de la taticu .... iti zic io le dai o suma sa zicem 7000 euro o masina pe la vro 3000 si sa vedem daca sunt in stare sa faca ceva si daca mai au atatea grade .... mi se face scarba cand i vad pe uni ca sufera in halu asta ..... si pentru ce sufera ca au bani de la taticu . nam nimic cu cei care au bani de la parinti bravo lor sa fie sanatosi dar sa nu isi mai dea grade singuri ..... :) ma rog hai ca abatem de la subiect .. .:)
POLO CE ZICI FACEM UNA MICA DE CATERINCA :) |
Quote:
|
Quote:
vad ca multa lume se ia de copii/baietii care au bani de la parinti....bun si care e problema?.....sa inteleg ca pe voi v-ar deranja fantastic sa aveti bani cacalau fara sa faceti nimic nu? ati spune nu posibilitatii de a face ce va taie capul fara cel mai mic efort.....deh ce sa-i faci ....vulpea cand nu ajunge la struguri....scuipa in stanga si`n dreapta si de unde pana unde "grade"?...exista vreun sistem de gradatie ca vad ca toata lumea vorbeste de "grade"...vad ca in comunitate s-a ajuns deja la langaj de gangsteri |
deci vad ca intelegi gresit la ce ne-am referit noi nu are rost sa facem atac la persoane si chestia cu grade vad ca e cam des pe forum.... noi ne-am referit sa fie sanatosi cine are bani de la tati si mami ... idea e sa nu MAI SUFERE ASA DE RAU .... ca nu se ia nimeni de ei daca au bani de la prainti doar sa nu sufere .. asta era problema si daca ai fi stiu mai nou am aflat si io ca suntem catalogati pe grade... ma rog intreaba si tu si o sa afli despre ce e vorba..
|
asta cu gradele e chiar interesanta ...o sa ma interesez si io sa vad daca am makr cum ar fi normar 34-36 de grade (temperatura corpului) ... va dati seama cum ar fi ca fieacare sa aibe in masina lui un termometru sa fie acolo in grade =)) ...sa fie termometre tuning =))
gata cu O.T. zyx-ulica ia zi ne dam si noi odata din mers pana imi modific parametrii ECU :D:D:D ? |
Quote:
oricum, MARE RUSINE PT CE AI SCRIS TU...NICI MACAR NU TE-AI OBOSIT SA VERIFICI DACA ERA ADEVARAT!!!ESTI UN NIMIC!SI ATAT! NICI 2 BANI NU FACI TU, PRIETENUL TAU, MASINILE VOASTRE SI MAI MULT...EDUCATIA VOASTRA! |
Asta cu gradele e tare. Masina mea arata la un mom dat 42 grade . Da cineva mai mult ?
|
Quote:
|
Quote:
nu am atacat in vreun fel persoana cuiva dar vreau sa va mai linistiti putin ca ati cam luat-o pe aratura On Topic - > zyx-ule am facut o modificare....am pus roti pe 12...ne dam? :D |
1 Attachment(s)
Quote:
Luciane esti mic copil uite aicea 873 grade :flamed: Sau se puncteaza cumva cine are cele mai putine ca la locul 1 2 3 :confused: PS: katerinka de topic mai rau ca-n politica si fotbal |
Frate io nam nimic cu nimeni ma dau de placere nu de GRADE ... ca tot veni vorba la mine frige masina deci cate grade credeti ca am :)) :-P
Hai sa revenim la topic mai se trage careva pe aici ... |
Quote:
|
Eu zic sa terminati ... e destul . Nimeni nu e perfect , toti gresim , fiecare face ce poate si cum poate . Stiu eu pe cineva care ma acuza ca vorbesc din reviste sau din ce visez legat de un speedster si pana la urma ... Nu incerc sa dezgrop mortii dar ... hai sa nu mai acuzam aiurea . Eu zic ca e momentul ca acest topic sa revina la capitolul provocari .
|
Quote:
ITI REPET, NU MA CUNOSTI, ASA CA NU AI DE UNDE SA STII CUM AM FACUT EU BANII, DACA M-AM DAT LA CURSE SAU NU SAU DACA PE-AFARA AM PRIVIT SAU NU!!! EU NU TE-AM PROVOCAT CU NIMIC! ATITUDINEA TA A ALTERAT ACEST TOPIC! P.S. ESTE ULTIMUL OT PE TOPICUL ACESTA!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning