![]() |
Re: Statusuri de Messenger
Quote:
|
Quote:
|
:lol:..................
|
1 Attachment(s)
aceiasi fata..alt status penibil :shock: :shock: in locul ei m-as impusca:pistoles: oare e cineva care o crede-o amuzanta ????? :rolleyes2 :rolleyes2
|
copchii atomici :))
|
Quote:
|
o fii putin cu capu..mai sti....aude voci...buzzuri...
|
Quote:
"stop stealing.gouverment hates competition." |
Quote:
|
Daca-o freci cu bucurie, imposibil sa nu-nvie!...=)):evil:
Mama prostilor e mereu gravida Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste. Busy! Imi repar covorul ca nu mai vrea sa-si ia zborul :) Jocul de carti e ca o relatie intre 2 persoane:daca nu ai un partener bun,trebuie sa ai o mana a naibii de buna DND aspir........la o viata mai buna Nu-ti ridica femeia la cer ca te va insela cu primu inger momentan cam asa arata statusurile celor de la mine din lista...am ajuns la concluzia k numai nebuni la mine in lista...=)) |
1 Attachment(s)
Am vazut si eu azi un status haios in lista mea...e o adaptare dupa o alta gluma, dar e reusita, zic eu :D
|
varianta pe care o stiam eu: "m=am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la scoala dar cand am vazut joi ca vine vineri ce sa fac sambata cand duminica e liber"
|
1 Attachment(s)
nu stiu kt este de interesant...da mie una mi`a placut :D:D:D
|
sunt versurile unei melodii interpretate de Grasu xxl, n stiu exact cum se numeste melodia ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning