![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
cel mai valabil raspuns cred ca ramane asta: pentru unele conteaza, pentru altele nu....
oricum formularea intrebarii e cam prost pusa pentru ca daca te duci la una d'asta din prima categorie cu o dacie 1310 sau cu un tico,matiz n-o sa conteze prea mult! |
Quote:
Din pacate ai dreptate... |
hai sa va povestesc o faza....duminica am fost cu varumiu pana la Tg. Jiu si in Caransebes ne-am pierdut, am oprit sa intrebam doua bagaboante la vre-o 17-18 ani in ce parte e drumu si credeti-ma ca in momentul in care am lasat geamul jos la maina (un audi A4 1.8Turbo quattro argintiu cu folii negre.....o bijuterie de masina) alea erau deja ametite, nu mai stiau ce sa spuna se balbaiau si cand am plecat ma uitam in oglinada si le-am vazut cum zambeau. Si acum va intreb pe voi credeti ca daca eram cu loganul meu sau cu alt jaf de masina mai faceau asa....???
|
Fratilor din punctul meu de vedere problema se transeaza foarte simplu: ii place, se urca, nu-i place, nu se urca. Si nu, nu-mi pasa ce parere isi face :)
|
Quote:
|
Quote:
nu prea stiu multe care sa se fastaceasca langa o masina ( mai ales un a4, nu vre-un vapor... ) penibile anyway.... |
Eu cred ca in afara cunoscatoarelor, majoritatea sunt atrase de aspectul masinii...adica e mult mai probabil sa-i placa o Astra decapotabila din '96 (zic si eu) decat un GolfV Variant (e doar un exemplu).
La o prima vedere nu cred ca o intereseaza detaliile tehnice sau pretul, ci 90% conteaza design-ul si starea masinii. |
intr-acevar, aici nu te contrazic, sunt f putine care tin cont de an, cai putere, dotari, etc, dar asta nu inseamna ca se intimideaza prea multe cand opreste un a4 langa ele, si-si ranjesc fasolele lung dupa el cand pleaca....
|
Quote:
|
si stii ce e pacat?? ca sunt multe asa....... :((
azi noapte treceau unele intr-un EOS ... cred ca erau 8 gagici in masina aia... era decapotata... ascultau manele si stateau cu mainile pe sus,... si unii cu un seria 3 se tineau dupa ele cu telefonul in mana, urland ceva la ele... doamneee.... |
pai se meritau unii pe altii :D:D:D
|
hai sa fim seriosi...DA...conteaza SI masina..
si nush ce criticati atata fetele care se uita dupa masini tari...ca doar d'asta-si cumpara unii masini...sa fie Jmekeri...sa agate.. si apoi sa fim seriosi...cum voi va uitati la fete sa le f****i asa se uita si ele la banii sau masina voastra =)) |
Si daca ma uit la ea ca imi place ?
|
Quote:
Eu spuneam ca femeile apreciaza o masina scumpa stok in defavoarea uneia mai vechi, dar la care s-a muncit (preparate) fiindca nu stiu ce inseamna ;) |
Quote:
de acord...dreptate 100% :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning