![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
doar ii atentionez ca traim in romania, tara tuturor derbedeilor! intr-o buna zi, il voi prinde si eu pe unu care ori loveste masina si apoi fuge ori fura ceva de pe ea... nu de alta dar am patit-o de nenumarate ori de aceea sunt atat de dezgustat de tara asta. la fel e si in trafic, nu poti sa dai o tura de oras fara ca vreun sofer de duminica sa te incurce cu ceva, sau sa auzi claxon dupa claxon etc etc... |
stiu si eu cum e , la cealalta masina am patit la fel,,,,dimineata bara jos , rupta , aripa indoita, far infundat ,,,,nu mai zic ...oricum e in garaj si sunt linistit
Multumesc CatalinM6 , am facut rost de semnale pt coupe ,,,recomand |
Quote:
|
Quote:
|
Pishcotzzika trebuie sa ma dau bine pe langa tine sau pe langa socru` sa imi dea masina lu' Ricko la o tura? :)) Apoi promit sa ii zic ce misto e la volan, cum intoarce lumea capul dupa masina and so on. A 2-a zi e in tara :))
|
Quote:
Ai grija cum te dai bine si mai ales pe langa cine,pe urma s-ar putea sa vina urgent acasa din alt motiv:lol::lol::lol::lol::lol: |
dada :)) Apropo, buza de la bara fata si LTW-ul cand vin puse sus? sper ca n-ai avut probleme si cu alea
|
nu nu au fost probleme cu alea , dar din lipsa de timp si alte alea nu s-au montat
Maniack momentan nu mai are nimeni acces la masina , pe perioada nedeterminata |
Aceiasi oferta ti-o fac si eu pentru comenzi :lol: eu dau dublu decat Manniak daca cumva vrei sa le schimbi vreodata :shock:.
|
maniack a dat 50 euro ....:D:D:D,,glumesc , nush , nu m-am gandit sa le dau ce e drept nici nu le voi folosii , dar cum am spus momentan masina e ascunsa :D...daca e ceva va anuntz
|
Quote:
Ricko stiu ca nu iti arde de comenzi momentan dar fii sigur ca iti dau si 50 de euro pe ele daca trebuie si in fond eu am fost primul sa te intreb :Dhihi. Poate ai nevoie de un banut in plus sa continui masina daca nu oricum te voi bate la cap pentru ele. :smash: |
ok o sa tin cont de oferta ta ,,,daca e ceva te anunt
|
OFICIAL CAUT BBS STYLE 5 ....ASTEPT OFERTE AICI !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning