![]() |
Re:
Quote:
In primul rand daca va aduceti aminte de secta Oltcitistilor si crezul lor? Cred ca au masina. As defini obiectul din imagine ca fiind un dispozitiv autorizat sa circule pe drumurile publice. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si cum gusturile nu se discuta... |
dap..gusturile nu se discuta..
sebi vreau sa te intreb ceva despre oltcit dk stii cumva..cand mergi in curbe ai senzatia ca se rastoarna eu de cate ori am mers k la inceput am mers pe un oltcit am luat cceva curbe tari insa n-a schitat vreo ridicare ceva.. dar ca feeling mi se pare mai stabila dacia :? si m-am contrat cu tata ca el zice ca-i mai stabil oltcitu din cauza ca are pe spate suspensia pe bara de torsiune..tu ce zici? |
Re:
Quote:
Priveste macar bordul cum arata. Orice manevra vei face, in afara schimbarii vitezelor, miinile pot ramine pe volan. In jurul volanului nu vei gasi tot felul de manete firave de plastic sau sirma ci sateliti. Scaune ergonomice - am vazut pe multe dacii scaune de oltcit; de ce oare ? Oltcitul se apropie de forma VW Golf (aliura sport) iar dacia, de cea a unui pantof care nu mai are mult si ramine fara talpa. Quote:
|
motor prea incurcat si inghesuit....pentru cei care nu il inteleg/pricep!
nu toti trebuie sa stie mesteri la el...ca ar ajunge ca dacia...orice om se baga la reglat ceva la dacie...desi habar nu are(in majoritatea cazurilor) |
Re:
Quote:
stii curba de la romana .. la 80 .. merge.. mai mult n-a incercat shoferul .. dar.. poate incearca odata.. iar daca a o doua zi ... NU mai vedeti lupoaica de la romana... sa nu va intrebati de ce :lol: :lol: :lol: :lol: |
nu era vorba de lasat mai jos...era vb stock....pacat ca oltcitul e f greu de reglat la motor..mai ales carburatorul ala..e criminal..
apropo de treba cu maine pe volan..cam asa e...un cand m-am suit mai de mult intr-o dacie am rupt una din manetute:)) :oops: :oops: :oops: eram mic:))))asta e:))dacia e mai usor de intretinut..cu o sarma si-un patent o repari dk e nevoie... |
oltcitul are in curbe un caracter subvirator cea ce nu imi prea place,dar e mai stabil oricum decat o dacie,avand suspensia independenta.
e um pic tare suspensia la drumurile romanesti dar ajuta in viraje. |
LEGAL RACING
Am mai spus si repet aici ar trebuii sa vorbeasca mai mult cei ce au avut aceste masini de noi. Nu unele vechi care de multe ori mergeau pe principiul lasa ca merge si asa. La doua exemplare noi Dacia era mai rapida pe curbe abordate in mare viteza, la limita. Oltcitul dadea senzatia de stabilitate din cauza rigiditatii crescute insa derapa violent peste o anumita limita, la care Dacia rulape trasa scartiind usor. Derapajul de Dacie e foarte frumos si liniar pe cand la Oltcit nu. Oltcitul pe denivelari sare ca o capra si daca ai ghinionul sa intri intr-o curba mai tare in timp ce treci peste niste denivelari...Incercati si o sa va para rau. |
Re: LEGAL RACING
Quote:
si mie unul chiar nu-mi place acea inclinatie mare in curbe.....bine k nu-l mai folosesc :lol: |
topicul ar trebui inchis.discutia e departe de realitate.
e jalnic cand cineva posteaza ceva si vine altul care da un raspuns la cu totul altceva. :cry: :cry: |
d-aia-s bune quoturile:))..E O CONFUZIE TOTALA AICI :lol: :lol: :lol: :lol:
|
oricum orice argument ai aduce, daciosii o tin pe-a lor, oltcitarii pe-a lor, asha ca e un dialog al surzilor pe aici
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning