Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 15-12-11 10:30

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4778874)
Da da :d . Sunt perfecte .

Salut man iar stai cu ochii pe topic :lol: apreciez ,asa zic si eu pentru ca stiu ca prin reconditionare totala si o mica imfrumusetare ajung exact unde trebuie ,acuma da is nasoale dar na am timp toata iarna de ele :oops: ,ma decid azii maine sa vedem ...e si un pret in limita bunului simt vedem ,cauciucurile ar fi ,vopseaua ,decanolul ,polish-ul sunt si ele decii numai forta de munca sa fie ..

Numai de bine!

Devu 15-12-11 12:12

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4778877)
Salut man iar stai cu ochii pe topic :lol: apreciez ,asa zic si eu pentru ca stiu ca prin reconditionare totala si o mica imfrumusetare ajung exact unde trebuie ,acuma da is nasoale dar na am timp toata iarna de ele :oops: ,ma decid azii maine sa vedem ...e si un pret in limita bunului simt vedem ,cauciucurile ar fi ,vopseaua ,decanolul ,polish-ul sunt si ele decii numai forta de munca sa fie ..

Numai de bine!

Sunt "online" pentru ca-mi place ce vad, si simpatizez masina.
Man...tot ce conteaza e sa le ai langa patut, acasa, de aici incolo nu e problema, timp si bani sa fie.

sike 15-12-11 12:16

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4779020)
Sunt "online" pentru ca-mi place ce vad, si simpatizez masina.
Man...tot ce conteaza e sa le ai langa patut, acasa, de aici incolo nu e problema, timp se face si banii se produc cu timpul.

Mersii frumos de cuvinte si 'aplaudicii' :-),da ai mare dreptate in ceea ce spui referitor la jante , pana la sfarsitul saptamanii cu siguranta ma decid daca le iau sau nu , apropo iti citesc topicul la masinuta ta in fiecare ziii mai din umbra asa fara sa postez ,un sfat ar fii sa tii de ea :-P..

Numai de bine

Jokerman170 15-12-11 14:28

nu-ti va sta niciodata ca la elfy, in primul rand el avea anvelope mult mai mici, in al 2lea rand masina lui e muuult mai joasa

sike 15-12-11 14:35

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4779213)
nu-ti va sta niciodata ca la elfy, in primul rand el avea anvelope mult mai mici, in al 2lea rand masina lui e muuult mai joasa

Stiu asta si de aia am si scris dupa ce am postat poza ca o sa fie ceva 'aproximativ' stiu ca are anvelope mai micii plus suspensie air ride ..si plus multe altele ,mai mult am postat poza pentru a se vedea cum se incadreaza ca model jantele ...

Mi-as dorii sa imi stea ca pe masina lui elfy :lol::lol: dar mai am de evoluat pana acolo deocamdata sant cam pistol cu apa pe langa jucaria lui ;)

Numai de bine!

Jokerman170 15-12-11 14:38

nu mai esti pt ca masina a fost vanduta si apoi demontata, si era pe hidraulice nu pe airride :p

sike 15-12-11 14:40

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4779229)
nu mai esti pt ca masina a fost vanduta si apoi demontata, si era pe hidraulice nu pe airride :p

Pacat de masinuta ca era foarte faina si facuta cu un foarte mare gust ...da m-am inselat cu airrid-ul :-P

Jokerman170 15-12-11 14:44

:))
https://www.youtube.com/watch?v=7H8GH..._order&list=UL

B-99-SAA 15-12-11 22:37

Sincer, sunt de acord cu _Cox_, nu se potrivesc in peisaj, si trebuie masina lasata bine ca sa arate cat de cat ok.... Mai bine orienteaza-te spre alt model, eventual ceva la care nu trebuie flanse :)

Jokerman170 15-12-11 22:39

cine a zis ca are nevoie de flanse?

B-99-SAA 15-12-11 22:46

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4780180)
cine a zis ca are nevoie de flanse?

My bad :oops: Am ramas cu ideea de pe alt topic, era alta discutie.......! Tot as opta pentru alt model :)

sike 16-12-11 08:45

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4780193)
My bad :oops: Am ramas cu ideea de pe alt topic, era alta discutie.......! Tot as opta pentru alt model :)

Salut ,care ar fii modelul pentru care ai opta tu? astept o poza :-)

Numai de bine!

sike 16-12-11 08:46

5 Attachment(s)
Si ceva poze cu husa de volan :arrow:

B-99-SAA 16-12-11 13:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sike (Post 4780464)
Salut ,care ar fii modelul pentru care ai opta tu? astept o poza :-)

Numai de bine!

Sincer, ceva fara buza, iesit "la fata" aripii, spitat.

Detman 16-12-11 13:47

keskin kt1, 7,5 cu 9j? :D cred ca ar arata super bine pe masina asta :D.
B-99-SAA, jantele alea sunt pe 17, asa ca nu prea cred ca merita puse. nu sunt Stance.

p.s. nu pune husa pe volan, cauta volan de sporting/hgt.

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning