![]() |
Re: Ce vor femeile?
mey Gabi da d c nu vrei sa intelegi u k nu esti femeie????? si k acest topic ne intreaba pe noi femeile ce vrem.........pffffff :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
:oops: :oops: ok scz mele..... :D:D:D:D
|
revenind... este vreo femeie care vrea un baiat fara aspiratii?
nu de alta, dar orice femeie ( constienta ) [ se va... cum se zice...combina? ] ma rog, cupla cu un baiat, indiferent de starea lui materiala la momentul ala ( sau ma rog, mai putin luata in calul ) dar doar daca va vedea potentialul lui de "dezvoltare" .. lamuriri: relatie = mai mult de one night stand barbat fara aspiratii - nu este cazul meu :p |
orice femeie inteligenta si cu aspiratii nu o sa accepte langa ea un om fara aspiratii...
|
eu tot nu am inteles ce vor femeile :lol::pelvic_th
|
...inseamna ca am vb degeaba aici pana acum?? =))
|
Daaaaaaaaaaa ... categoric =))
|
Sa stii totusi ca, uneori, nici noi, ca femei, nu suntem perfect hotarate ce vrem...
Nici eu nu am stiut, la un moment dat, ce vreau, lasandu-ma prada momentului, ranind grav sufleteste, fara sa vreau, o persoana care poate nu merita... Dar ajungi sa le regreti cand este prea tarziu, si relatia cu acea persoana este compromisa pentru totdeauna... Da... Nici noi ca femei nu stim ce vrem uneori... Da... Nici noi nu suntem usi de biserica cum vrem uneori sa parem... Da... Uneori barbatii chiar sunt victimele ghearelor noastre ascutite... Iar uneori... Scoatem ghearele in fata celor care nu merita... Ajungem la o discutie ... Am generalizat pana acum cu totii... Ca barbatii sunt asa si asaaa si asaaa... Ca toti vor aia aia aiaa... Dar noi ca femei... ?? Ajungem uneori sa facem niste boacane mai mari decat noi, si pe cine mai dam vina...? |
Pe noi pana realizati ca voi aveti vina. ;)
|
E un subiect ce nu poate fi generalizat in totalitate, fiindca fiecare femeie are standardele ei.
Pe de alta parte, fiecare din noi VREA in limita in care poate si sa OFERE, fiindca pt a merge bine trebuie sa existe reciprocitate. Deseori avem impresia ca ni se cuvine totul... pentru ca suntem niste rasfatate si egoiste, dar realizam cu timpul ca nu e tocmai asa si ca nu toti sunt dispusi sa ne puna lumea la picioare... aici intervine maturizarea. De asemenea, ne vedem interesele proprii si in sensul asta suntem in stare de orice. Nimeni nu are cum sa stie ce vor femeile... Noi nu semanam intre noi, la fel cum nici barbatii nu sunt toti la fel... Ce se regaseste la orice femeie... sunt dorinta de stabilitate, confort, respect, atentie.............. (si aici las celelalte fete sa adauge). |
ca toate persoanele obisnuite de pe aceast pamant...sunt femei care stiu ce vor si femei care nu stiu ce vor sau nu sunt hotarate...eu una STIU CE VREAU de la viata...daca o sa mai intervina schimbari in acest sens...o sa fie din cauza factorilor externi;)
|
Serioooosss????
Femei nehotarate??? unde unde??? La naiba.... |
sunt multe bluey...k si barbati nehotarati;)
|
Bluey, stii si tu personal femei nehotarate, asa ca.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning