![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
-Cu politia inca nuprea am probleme cu plafonu ...desi m-ar bate gandu sa omologhez la rar costa 110 lei sa treci masina 2 culori -O sa arate mult mai bine dupa ce o voi vopsi ..si voi face partea de modificari exterioare (manere usi anulate, pasajele schimbate la aripi,la numaru de imatriculare pe spate si acolo astupat, etc...) momentan astept fac cate putin din toate . Ps: Multumesc la toti pentru vorbele bune si pentru incurajari |
imi place foarte mult ceea ce faci tu la aceasa masina...multa bafta in continuare..
te rog zi si mie de unde ai luat abtipildurile alea de pe portiera..;) |
Si ca te-o costat prelungirea de la Golf 3 ? Vine perfect sub bara , sau tre sa ii mai faci ceva modificari ?
|
-vine aproape perfect la colturi mai trebuie sa tai atata si m-a costat 10 lei
-abtibilturile care le-am avut le-am cumparat de la magazin de tuning si din targ Azi am lucrat la partea mecanica la masina: -schimba planetara -schimbate bucse -schimbat pivot -schimbat cap de bara |
Ok. Merci fain! :) Si spor la treaba incontinuare!
|
Astazi am schimbat cablu de ambreaj si tot odata am sunat un strungar sa-i pun intrebarea pentru trecerea la 4 prezoane, raspunsul a fost daaaaaa :X.El zise sa fac modificari in tamburi mei si fuzetele mele, voi ce-mi sugerati:rolleyes2
|
pai fa ce ti-a recomandat strungaru'
|
Tu vrei trecere in 4 prezoane doar pentru jante sau pentru frane? Daca vrei pt jante poti sa-ti faci linistit modificarea cu strungaru... Daca vrei frane, mai gandestete odata:)
|
Quote:
|
Vezi ca vinde cineva la anunturi fuzete de papuc diesel cu 70 de ron:-)
|
Quote:
|
Te duci la strungar si se dau alte gauri.
Alea am vrut sa le cumpar eu dar nu gasesc punte de r18t... |
Quote:
|
Quote:
|
Stiam asta, dar sa nu se vada 6 prezoane in disc:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning