![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Quote:
|
Deci URSY, Ai confirmare de la R1s3, eu nu stiu nimic. Nu am masina inmatriculata cu el. Dar din toate firmele/siteurile pe care am cautat, pare cel mai serios. Cel mai bine, mergi, vorbesti personal cu el, iti explica toate chestiile care vrei sa le lamuresti, si decizi ce faci.
Eu sunt PRO inmatricularii pe BG. Desi am luat masina inscrisa deja pe BG, dar stiu ca nu au fost probleme. + Ca am fost oprit de RAR, singurul lucru care mi l-a zis, AGENTUL DE CIRCULATIE, actele pe folie, care lipsesc cu desavarsire, deh.. nu pot elibera acte pe folia pusa la mine in curte :lol: . In rest, totul ok. Si am fost luat si in baza de date pe care o fac astia acum. Cred ca stiti despre ce e vb, o sa opreasca toate masiniile inmatriculate in alte tari, pentru a face o baza de date. Sper ca ti-am fost de ajutor atat eu, cat si colegii de pe forum. Astept sa ne spui ce-ai mai facut cu inmatricularea. |
R1S3 spune-mi in 350 Eur sunt incluse toate (asig + KAT+ecotaxa+impozit+procuri) pentru ca mi se pare prea putin. Va multumesc la amandoi pentru ajutor!
|
Quote:
|
Quote:
Eu am mai dat 30 de euro pe platforma de la Giurgiu pana la Kat pentru ca aveam nr rosii. Daca ai nevoie de platforma te ajuta asociatul lui din Giurgiu, Ionut il cheama, care este si preot, deci daca esti cu religia poate asta iti da mai multa incredere :)). Aproape mereu vin si intermediari la KAT care de fapt inmatriculeaza tot pe firma lui Petrov masinile dar ei cer 500-600 de euro ca sa manance si ei ceva ;) Deci din cauza asta sunt diferentele astea de pret. Deci in total 400 de euro cu tot cu platforma. http://www.inmatricularetaxabulgaria.ro/preturi.html Suna-l si tu pe Petrov si vb cu el 0786 863 439 |
Ceva nu suna bine aici, din calculele mele Petrov nu ramane cu mare lucru... toate cheltuielile insumate dau poate chiar mai mult de 350 eur.
|
Quote:
|
sunt putin confuz ,
si a facut cineva de aici itp -ul la rar ? cum se procedeaza acolo ? o verifica la "sange" ?? eu am la asta a mea pe fata am discurile putin ovalizate cand pun frana mai usor imi trepideaza putin volanul .. este un motiv sa mi o respinga ?? iar pentru asigurare am gasit pe net o firma din romania care se ocupa si de asigurarea masinilor pe bulgaria asigur.com , dar n am luat contact cu ei sa mi supuna cat ma costa. |
Quote:
Când întrebi cum sunt ăia de la RAR, ar trebui să-ţi analizezi şi tu un pic maşina. Nu te gândi că ăia nu-s oameni... Pentru oraşul meu (Călăraşi), am exemple în care au trecut ITP-ul, maşini cu un aspect ceva mai urât dar care la partea tehnică erau ok. Dacă la tine doar discurile ar fi problema cea mai mare, eu zic să te duci cu încredere că o să-l iei. În legătură cu asigurarea pe BG, vezi că sunt foarte mulţi useri pe aici care au cunoştiinţe în materie de asigurări pe BG şi te pot îndruma. Numa' pe thread-ul ăsta dacă vei căuta câteva postări, îţi vei da seama singur. |
Quote:
Vreau sa aflu si parerea altor useri. Ce ziceti baieti? |
Quote:
|
o masina radiata de la fisc va fi radiata automat si din baza de date a politiei,dupa 30 de zile, in romania. nu induce lumea in eroare. multi km cu masina ta `inmatriculata` pe bulgaria
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning