![]() |
Re: B 89 Wrc
Quote:
Pregatirea mea nu este mecanica. Sunt inginer in constructii. Mecanica e doar o pasiune. Nu am aere de vedeta pt ca nu sunt si nici nu vreau sa fiu. Pur si simplu nu imi place prostia. O urasc si nu o promovez. Nu stau sa dau explicatii unora care habar nu au despre ce e vorba, pt ca ma obosesc degeaba. Oricum nu inteleg nimic. Nu cred ca este vreun PASIONAT pe care nu l-am ajutat cu ceva, cat am putut si cu ce am putut. Nu toti care au o masina si scriu pe net ca viseaza sa faca si sa dreaga sunt pasionati. Mi-e lene sa mai scriu. Ideile sunt clare. |
Quote:
|
ok pe mine unu mai lamurit si pe deoparte iti inteleg deciza de a tacea tinand cont de anumite "exemplare" de pe forumul acesta unde deja sa format o "gloata"de oameni care numai pasionati de masini nu ii poti numi.Imi cer scuze daca am jignit pe cineva da prima impresie asta a fost de vedetism,din partea voastra.Dar daca stau mai bine si analizez situatia ai dreptate in mare parte.
|
ma bucur ca ai inteles. cred ca esti printre putinii
|
Bine ai cugetat si grait segezmeule, poti sa dai poze si desen cu cote si orice ca 80% nu inteleg,alti 10% zic ca nu are rost ca tot Dacia ramane,si poate din restu` de 10%, 5% inteleg si se arunca in sacrificii si munca enorma, e usor sa copiezi de la altul, sa sti de ce probleme te lovesti si cum sa le rezolvi. Dar totusi cred ca am exagerat cu 5%, ca si din acest numar se mai pierd pe parcurs cand se lovesc de problema fiabilitatii si a consumului, probleme care nu ar trebuii ridicate cand te arunci la asa ceva.
|
Quote:
|
:shrug_no: "Gentile"
|
mda, sunt niste GENTI prada cu fermoar suflat cu aur de 24k
JANTE ba nu genti |
Quote:
|
asta ziceam si eu pe paginile anterioare Ja Rule...
""sa fie ea cea mai smekera !!! cine nu te lasa?"" |
Quote:
|
E Dacia 1300,si n-ai prins bine subiectul..
Oricum,eu am inteles anumite chestii din spusele lui SGM si consider incheiat subiectul;) |
super marfa sa o stapanesti sanatos.....tine-o tot asa....:D
|
asta cred ca i cea mai faina dacie de aici, am si io o intrebare , poate ai mai zis-o dar nu am apucat sa citesc toate paginile sa vad. De la ce masina ai luat buzele de la aripi, sau cum le ai facut ?
|
e 3:05 acum am ajuns acasa (am fost pe la un amic pe la garaj am mai facut cate ceva )ce ma gandeam eu asa pe drum ajung acasa si inchid topicul asta dar ce zic ia sa vad ce mai e scris pe aici ?
cand colo ce sa vezi aceleasi contraziceri de cacao aceleasi intrebari stiti ce ma intreb eu ? cand intreaba unu altu ce motor ai cat de tare merge de ce masina e cat consuma? stiti ce ma intreb ? nu stiti ? hai sa imi raspund . oare asta vrea sa-si faca ceva la masina lui sau ma intreaba doar ca sa fie si el un om interesat sa para ca le stie pe toate sa afle el ce ascunzi tu acolo sa spuna si la prieteni lui e uite ca noi (astia cu daciile) nu prea vrem sa ne laudam asa ca nu prea dam cu detalii in stanga si in dreapta as aca am hotarat s amai las topicul asta deschis sa vad ce idioti carora le mai place sa se contrazica mai apar sper sa ii cunosc pe toti intr-o buna zi |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning