Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

aleks 22-06-07 12:47

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 957135)
Nu mai urmeaza nimic, nici astea nu ar fi trebuit sa urmeze ... da na ... nu m-am putut abtine:rolleyes2 . La anul o sa o dau (cred) asa ca nu mai vreau sa bag bani in ea.
Mi-ar fi placut mult sa ii pun o navigatie orignala audi, dar investitia e prea mare avand in vedere ca m-as bucura de ea mai putin de un an.
(Asta daca nu ma supar si nu o mai dau :-) )

hmmm... si nu vrei sa spui ce urmeaza? :D
kestia aia cu 8 de ne povesteai tu cumva? :)

SFW 22-06-07 13:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 961219)
hmmm... si nu vrei sa spui ce urmeaza? :D
kestia aia cu 8 de ne povesteai tu cumva? :)

Nu stiu nici eu ce urmeaza, stiu ce mi-as dori, dar de la dorinta pana la realizare este distanta mare. :rolleyes2
Depinde de mai multe ... aflam cu totii la anu, inclusiv eu :lol:

aleks 22-06-07 14:07

eu ti-am spus, iti tin pumnii, iti admir masina asta, si sunt convins ca si urmatoarea o sa aiba parte de un "tratament special" oricare ar fi ea... :)

SFW 22-06-07 14:32

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 961369)
eu ti-am spus, iti tin pumnii, iti admir masina asta, si sunt convins ca si urmatoarea o sa aiba parte de un "tratament special" oricare ar fi ea... :)

10x pt pumnii stransi si pt aprecieri :oops: . :-) Eh, mai intai sa o pot lua, dupa, ramane de vazut ... :-)

Patrulei 22-06-07 15:11

pacat k o s`o vinzi pentru k a iesit o masina super frumoasa.si eu zic k la motor nu e rea chiar fuge:Dsi trage f.bine motoru` de 3.0:Dla ce te gandesti dupa asta?:P:P

SFW 22-06-07 17:04

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 961511)
pacat k o s`o vinzi pentru k a iesit o masina super frumoasa.si eu zic k la motor nu e rea chiar fuge:Dsi trage f.bine motoru` de 3.0:Dla ce te gandesti dupa asta?:P:P

Nu o vand ca vreau, dar .... acuma, depinde si de ce pret primesc pe ea ... decat sa o dau pe un pret prea mic mai bine nu o mai dau deloc. O sa vad cand va fi cazul.
As vrea dupa un a5, S5, dar ... cum am spus. ... de la dorit si pana la avut e drum lung ...

ESPinoza 22-06-07 17:11

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 961709)
Nu o vand ca vreau, dar .... acuma, depinde si de ce pret primesc pe ea ... decat sa o dau pe un pret prea mic mai bine nu o mai dau deloc. O sa vad cand va fi cazul.
As vrea dupa un a5, S5, dar ... cum am spus. ... de la dorit si pana la avut e drum lung ...

shia dat comanda de s5 jke`ul trebuie sa`i stii stau la gaudeamus si tu erai des pe acolo trebuie sa`i vina peste 2 saptamani cica

SFW 22-06-07 17:44

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 961718)
shia dat comanda de s5 jke`ul trebuie sa`i stii stau la gaudeamus si tu erai des pe acolo trebuie sa`i vina peste 2 saptamani cica

Stiu ca erau cateva masini cu jke, marfa pt el, dar nu ma ajuta cu nimic pe mine ... sau vroiai sa-mi faci in ciuda? :lol: :lol: :lol: (glumesc)

ESPinoza 22-06-07 17:59

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 961762)
Stiu ca erau cateva masini cu jke, marfa pt el, dar nu ma ajuta cu nimic pe mine ... sau vroiai sa-mi faci in ciuda? :lol: :lol: :lol: (glumesc)

nu vroiam sa te anuntz ca ai sa ai ocazia sa o analizezi mai bine :) cum sa itzi fac in ciuda cu mashina altuia :) poate o vezi si nu o sa`tzi mai placa :D

SFW 22-06-07 18:32

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 961780)
nu vroiam sa te anuntz ca ai sa ai ocazia sa o analizezi mai bine :) cum sa itzi fac in ciuda cu mashina altuia :) poate o vezi si nu o sa`tzi mai placa :D

Ma indoiesc ca nu o sa-mi placa :D Stiu, dar numai ca de acuma cum vine vacanta, si la cat de rar dau mai trec eu prin iasi nu cred ca o sa o vad prea curand :sad:
10x oricum :-)

Y O B 24-06-07 21:07

Foarte frumoasa masina. Am avut ocazia sa o vad pe aeroport la Sv.

SFW 24-06-07 21:18

...
Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 964834)
Foarte frumoasa masina. Am avut ocazia sa o vad pe aeroport la Sv.

...

.10x.

horik 07-07-07 16:51

am fost ieri prin bacau si te-am vazut belea mare masina 8)

SFW 09-07-07 16:46

Quote:

Originally Posted by horik (Post 986577)
am fost ieri prin bacau si te-am vazut belea mare masina 8)

Multumesc :-)

11tun 18-07-07 02:27

1 Attachment(s)
am si eu un a4,tunat rieger!

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning