![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
grigo...sigur nu e de la sofer, ca nici nu o tine la 7000 rpm in a 1-a cate un sfert de ora sau ca-i pune motorina :lol:
deci ati fost la munte tampitilor...sper ca v-ati distrat frumos ;) |
Quote:
nu e de la sofer stai calm :D eu vreau sa rezolv problema cat mai repede ... stai linistit ca nu am mai "rupto" in ultimul timp ..... :D am fost baiat cuminte deci nu e nimeni care sa imi spuna cam de la ce ar fi .... |
Quote:
|
Quote:
are si cateva mai mari .... sa fie din alea ....? si sa zicem ca e ala de vina ....cam cat ar costa ..... |
Care stie un electrician bun ?
|
Quote:
Ma intereseaza pentru reconstructia unei instalatii electrice la o masina mai veche :rolleyes2 @Grigo: am patit si eu ceva asemanator, iar cand am fost la service mi-a zis mecanicul ca avea un tzacanit la volan, de-acolo venea problema :rolleyes2 |
Quote:
|
cine imi poate da detalii unde pot gasi arcuri sport pe de -3 pt logan fata spate ..
|
@kirin: multumesc! receptionat ;)
Quote:
|
care ma ajuta si pe mine sa dezapezesc parcarea :)
|
Eu impreuna cu un vecin am deszapezit 100 metri liniari (toata strada), deci...apeleaza cu incredere la vecinii care au masina :lol: iar cei pe care-i vezi ca arunca zapada din curte/parcare in mijlocul strazii, arunca-le-o inapoi in curte sau peste masina...sa vezi cum se linistesc :lol: (sau depinde :bat: )
|
Quote:
|
Doar suna si o scoatem ca deja a inceput sa imi placa sa dezapezesc strada:):)
|
Quote:
pelea mea in loc sa iti faci loc pentru tine vrei toata parcarea .. bah nu va duceti ca are parcare mare !!! |
fete de usi logan ..pt interior din fibra !? unde gases sau cine face.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning