Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Golf MKII - Car Audio (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/20158-vw-golf-mkii-car-audio.html)

gaby007 09-07-12 09:51

Re: VW Golf MKII - Car Audio

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5095992)
da e montat

Pareri,impresii,masuratori?:-)

ugod 09-07-12 09:52

numai de bine

dydy-andrey 09-07-12 09:53

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5093217)
vrem dovezi

ugod 09-07-12 09:54

palpabile ...?
vii si vezi cu ochi tai live

Rafaila 22-07-12 15:43

Iarasi multaaaaa liniste la tine aici:!:.....concediu???:?:? Noutati :idea:???

ugod 22-07-12 19:11

tehnica de intimidare a adversarului

roli 22-07-12 19:49

Avand in vedere ca adversarul tau de anu asta a dat cu 8db peste tine trebuie sa ai o tehnica avansata de intimidare :))

ugod 22-07-12 19:55

adversarul meu inca nu exista ....
cand o sa fie o masina care canta o zii intreaga langa amea si lumea sa fie incantata de ce aude simte ..atunci da jos palaria ...asa doar masini care baraie si nimik altceva ..pt mine sunt egal cu zero ....
daca cautam scor faceam masina de scor ca avoastra si era alta treaba .

B-11-AYG 22-07-12 20:06

ce inteleg eu... ca daca dadea tare era de scor?:lol:

ugod 22-07-12 20:08

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 5111502)
ce inteleg eu... ca daca dadea tare era de scor?:lol:

intelegi gresit daca dadea tare trebuia sa dea peste 45undeva la 60-70 hz pt un scor pe masura nr de difuzoare si watt ...

B-11-AYG 22-07-12 20:13

Am inteles.
orcum masinile de Formula 1 sunt doar de show ele nu stiu sa scoata timpi:o

gaby007 22-07-12 20:43

Quote:
Originally Posted by Bigu
La modul cel mai serios, sa nu dai 160... Dar asta ramane de vazut

cred ca crapa ranza in tine da dau

Mai pe la inceputuri parca de scor era...si parca trebuia sa mai faca si 160....

IM 22-07-12 21:28

Ce discutii interesante....
Din cate stiu eu, Cristi a dorit un sistem de scor in configuratie 2 x 18".
Trecand pe o configuratie 4 x 18" proiectul lui a fost unul clar de show, folsoind usile deschise. Caroseria cu toate rigidizarea facuta de Cristi nu suporta presiunea ce se creaza in interior la frecventa de acordaj a sistemului. Nu se doreste o dezmembrare LIVE a masinii ci doar o folosire in regim de show. Ca el doreste sa se bage si la masurat, o face din placere si nu pentru a pleca cu o cupa acasa...

Pentru cei care erau nedumeriti de ce masina a stat in Severin 2 saptamani si apoi nu a venit la Craiova, motivul este unul singur... mai este mult de lucru la masina d.p.d.v. vizual si al finisajelor iar noi in Severin nu am avut din pacate timpul necesar pentru a opera toate modificarile pe care le dorim. Cele doua alternatoare ce sunt instalate acum ofera constant peste 400A in sarcina dar vor fi insuficiente in configuratia 2 x GZPA 1.10000HC. Deci va urma un upgrade si aici in viitorul apropiat. Nu este o masina de dB-Drag. Se doreste un audiomobil de mare show.

Din cate am citit de la cei care au luat contact cu acest sistem, cuvintele au fost numai de lauda pana acum... iar de acum inainte... sa vedem!

ludo_ludovic2003 22-07-12 21:43

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5111489)
adversarul meu inca nu exista ....
cand o sa fie o masina care canta o zii intreaga langa amea si lumea sa fie incantata de ce aude simte ..atunci da jos palaria ...asa doar masini care baraie si nimik altceva ..pt mine sunt egal cu zero ....
daca cautam scor faceam masina de scor ca avoastra si era alta treaba .

exista masina aia .... si nu una , chiar doua. din cunostintele mele doar seatul este de scor , restul .... a mea si a lui roli canta toata ziua si dau amandoua peste 155 ;)

concluzie : exista 2 masini care canta toata ziua !!!
ce scor ai avut tu ? 153 sau 154 :D
dduba a dat 151 cu ambele usi deschise la 24 hz .... adik chiar canta tare si jos ;)

B-11-AYG 22-07-12 21:43

audiomobil, democar nu?:shock:

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning