Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

OveR 30-01-07 08:53

Re: TXA

Parerea mea e sa nu mai comentati aiurea .... ca totusi oameni astia au bagat bani cat nu visati voi in masini si cand incepeti cu ala e mai tare ala e mai mare aberati grav... si va bateti joc si de munca lor .. tinetiva parerile personale pentru voi ..

Alfa_band 01-02-07 11:08

Chiar crezi ca e necesar sa faci observatiile astea de ***?
Asa incep toate certurile idin cauza la un forum..lasati tastatura si vb la un suc ca nu rezolvati nimic pe un forum.

Quote:

Originally Posted by buzdu (Post 725469)
daca nu te superi pe mine;)) se scrie "cei" nu "ce'i" si cred ca vroiai sa scrii "ce-i" pentru ca la noi cratima e cratima si apostroful e cu totul altceva ....oricum ai scris agramat...;)pacat spusesei si tu ceva de bine:)))

hanneman 03-02-07 04:59

Quote:

Originally Posted by Sandel (Post 727966)
stie cineva sunt curse in seara asta?

Ca si amic,prieten sau ce esti al lui Marius ar trebui sa stii cand se tin gratarele!La fel asa ceva nu se intreaba pe un forum public!Ontopic!Lasati omul in pace!Terminati cu aburelile astea ca Txa e mai tare,Dgh are mai multi cai putere etc!Si txa si celalalt oponent al lui au doua masini de invidiat!Nu sunt sustinatorul nimanui!Dar nu mai bagati raca intre ei!Marius dintr-o coaja a facut un super urs!Bafta Marius!

MariusTXA 03-02-07 16:29

Piticule Ai Dreptate In Ceea Ce Spui Dar Daca Ar Comenta Oricare Din Baietii Pe Care-i Stim Noi Nu Ar Fi Nici O Problema Dar Comenteaza Toti Neavizatii.........asa Ca Va Rog Nu Mai Postati Doar Asa Din Plictiseala,postati Numai Daca Aveti Ceva De Spus In Legatura Cu Masina Ca Este O Sectiune Despre Aceasta Masina,si Puteti Spune Ca Este Ruginita,daramata Sau Cum Vreti Voi,parerea Mea Proprie Si Personala Este Ca Tu Nu Ai Un Urs Nici Pe Departe Ca Al Meu Asa Ca Ciocul Mic Ca Este Mai Bine Asa...........

dj16xxs 03-02-07 20:33

am si eu o intrebare??? vad ca de cand ti-ai facut contul numai pe threadul asta ai postat....ai ceva personal cu marius??? d.p.d.v. al meu ursul lui este in top 5 ursi din romania....el a spus ca INCA nu e cel mai bun....masina lui valoreaza multi bani si multa munca....gresesc cu ceva???

ps:vezi ca noi,cei de la sectiunea bmw....suntem cu mult bun simt(ma refer la cei care detin bemveuri)....
ps2:spune-ne si noua ce masina ai??? ca vad ca esti de aceeasi varsta cu mine!!!

Sandel 03-02-07 21:05

auzi ma? ai vre-un M6 si vrei sa il faci de ras de ce vb daca nici nu il cunosti? toata lumea e proasta tu esti destept

dj16xxs 03-02-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Sandel (Post 729631)
auzi ma? ai vre-un M6 si vrei sa il faci de ras de ce vb daca nici nu il cunosti? toata lumea e proasta tu esti destept

acelasi lucru e valabil si pentru tine....

X-Ray-Eyes 04-02-07 16:57

De 2 saptamani si ceva tot ma uit pe aici si de fiecare data ma bufneste rasul ...
Si poate nu e de ras ...
Pentru ca in ultima vreme , toti ciucametzii sunt ditai racerii ... si ei stau pe dreapta si sparg semnitze iar ala care se trage nu da nici 2 flegme pe ei ...
Dar ei sunt adevaratzii !!!
De ce ma bufnit rasul ... ca sa va explic si lucrul asta ...
Atatea certuri , atatzia viermi umflatzi , atatea scandaluri si injuraturi si pentru ce ?
Ca orice retardat isi face user pe 4tuning ca a auzit ca bunicasa viziteaza site-ul ala ca sa invetze cum sa isi puna evacuare sport ca ei ii cam curge ulei pe la segment si sa vada daca admisia sport se aude la fel cum grohaie ea noaptea ...
Pl mea ... statzi si va batetzi capul cu toti agaricii si saraciile care in viatza lor nu au vazut cum arata un motor pe dinauntru ...
Pe cuvant daca va inteleg ...
Si cand spun agarici , ma refer la toti cocalarii de copii care viziteaza site-ul asta din lipsa de ocupatie ... au evoluat de la a lasa comentarii la GALERIA FOTO de pe prima pagina cu " Mama ce as f#t3-o pe asta " sau " Lasa-mi nr de telefon papusha" sau " ce mecla de bidon spart ai" la mesajele pe forum.
Spre surprinderea multora , aici nu il includ si pe RomanianRicers ~ Dupa ceea ce scrie eu ii dau peste 20-23 de ani ... poate chiar mai mult ... si toate mesajele lui au o tenta atacatoare ... parca ar vrea sa faca "dreptate" undeva unde a fost nedreptatit ...
Nu ii tin partea nimanui ... dar vorba unuia : Daca ajung sa-mi bat capul cu toti retardatii ajung la balamuc !

alexzander407 05-02-07 01:11

x-ray stai ca daca vrei sa razi de raceri destea te ajut eu ... ma amuzat atat de mult un pusti acum cateva sapt care zicea ca in buc sunt dacii de 300BHPhttps://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=30888(pe la sf I pagini si inceputu celei dea doua):lol::lol::lol:.... si sa nu fiu off ... marius nu ii mai lua in seama ca tu stii mai bine decat toti ce poate masina ta

bmw_fear 05-02-07 17:33

super fain ursu...printre cei mai ,,bazatzi" din romania!!!

prima 05-02-07 22:06

mariuse nu lua in seama toate vb rele ocupate de masina nu mai pierde timpu cu toti ............fati masina si dovedeste_le cinei SEFU multa bafta

DeeJey KooL 05-02-07 22:19

am citit tot thread-ul si am de zis decat cateva lucruri...
1.felicitari mariuse pt masina
2.nu imi place ca tu iti iei istoria altora in spate ceea ce nu e frumos si nici fair-play (un exemlu de urmat ar fi quze parca care a cumparat masina lui 66NFS)
3.asteptam rezultate

BAFTA

D G H 06-02-07 00:07

Fra-M

Ar trebuie sa inteleaga toata lumea ca un motor mai mic cu cai mai putini,nu poate niciodata sa bata un motor mai mare care pe langa faptu ca e mai mare are si ceva caluti in plus,asta e tot ce am de spus si sper sa nu mai iasa discutii pe tema asta,ca nu exista nici un rege al ursilor...

cox-ul 06-02-07 02:00

4 Attachment(s)
Man ai facut o treaba minunata si parerea mea e sa nu ai nici un complex de inferioritate in fata nimanui nu sunt f mult care au tupeu sa bage bani in masini ca noi.

Ma poate cineva ajuta va rog cu o cutie SMG de la M5-M6-le nou? Ma arde f rpd

cox-ul 06-02-07 02:03

Am facut rost de un motor V10 si imi trebuie neaparat cutie SMG ca omul ala nu sta sa ma astepte pe mine. Iar cu un spoiler fata cu garda putin mai mare ma poate cineva ajuta va rog?

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning