![]() |
Re: Dacia Arad
Quote:
ce vremuri... |
23 Attachment(s)
ups...
|
Chiar ii da o nota super agresiva si vin beton pe masinuta.... Pe fata ce face Camil? Nu le pune?
|
trebuie sa isi faca butuci
|
Oricum, e bestie cu astea.... Transmite-i lui Camil salutari si urari de bine, vad ca el intra rar... :D
|
e pudic :lol:
|
Normal.... Ce a facut cu turbina aia rupta? A pus-o pe aia mai mare?
|
frate ai stiut ce sa alegi ,sunt zici ca sunt fcute pentru ea rotile ,cand le pui si pe fata?? asteptam poze :D
|
cand a dezamagit canny in privinta alegerilor :))
serios acum vin super jantele asteptam fata :D |
Toata stima pentru tine Camil. Bordul ala ar trebui sa il inregistrezi la OSIM si sa te apuci de multiplicat... vine frumos de tot pe Dacia. Sa inteleg ca masina sta numai afara nu? Inseama ca ai facut lucru de calitate la tabla si vopsea, observ ca nu are urma de rugina sau alte alea. RESPECT:clap:
|
frumoase roti;)
|
Deocamdata masina sta afara si asteapta si ea zile mai bune.Eu unu am fost contra jantelor astea imense pe masina,tot eu trebuie sa recunosc ca dau foarte bine,mai bine decat ma asteptam.
Pacat de ea masinuta ca inca nui gata sa arate "lumii" ce poate.Probabil cea mai radical modificata Dacie din cate am vazut. Eu nu iti zic in fata :) da ii misto rau Dacia ta. |
nu degeaba-i el şăfu...
|
Felicitari pentru noile achizitii, arata foarte frumoasa masina cu acele genti.
|
Arata super masina cu jantele astea dar o sa arate si mai bine cand o sa aiba si pe fata.Numai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning