![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
decat sa te prostesti cu stretch atat de mare, nu mai bine mai pierzi o spira din arcurile alea? sau faci o prostie si mai mare si iei o reglabila ?
|
http://www.tyrestretch.com/
:paper: |
de meserias de vulcanizare nu e problema, cunosc unul bun in craiova.
dar cred ca totusi voi ramane la 215/40..., iar pe fata 195/40 sau nu stiu... de pierdut spire... nu prea mai pot... deja baia de ulei este la 3 degete de pamant, chiar daca aripa pare cam departe de roata... in primavara, vor urma telescoape spot sau daca stau bine cu banii, o reglabila saptamana asta sper sa rezolv cu prima parte din planul meu si anume capota, faruri si grila de vento. numai bine ! |
Quote:
sa ne tii la curent si bineinteles...poze! |
Quote:
|
Quote:
|
Ai fost pe la ranca cu golfanu ?:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
am fost am fost. te-am vazut si eu... mi-au sarit in ochi bbs-urile de pe spate...
acolo jos la benzinarie... am sa mai pun niste poze putin mai tarziu acum pun doar cateva |
ce ai facut ma la faruri ? :|
|
Quote:
|
pai am participat la ranca si am zis sa fiu la moda :lol:
oricum ar fi, alea au disparut... cand m-am intors, mi-a trebuit lumina pe drum si cu alea pe faruri nu vedeam la 2 metrii nici cu faza lunga si farurile sa bata jos de tot... |
Deci superba masina mi-a plaacut in suflet mie mi-au zarit farurile in cale cat era de low si stickerele :X bravo mi-a placut mult de tot golfanu;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning