![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
dupa ce faci prima janta baga poza sa vedem cum e
|
@dj_t: Deja m-am apucat sa fac si am terminat la una sa ii fac buza alba. Mie imi place cum a iesit asa.
@old_boy: Da stiu ca e greu de izolat dar m-am chinuit si a iesit cat de cat bine. Nu cred ca le mai fac miezu negru mat ca e multa chinuiala la izolat. @RIcKo: Nu, pe terasa. @Relu_GTT: Acum am terminat prima janta da e bezna si nu se vede nimic daca fac poza. Maine promit ca vin si pozele. |
Quote:
|
si daca le vopseste pe bloc nu tine vopseaua?
|
pe bloc se stie iese super meserie :))
|
Quote:
|
@Cosmin-SNR: Mersi pentru ideea am sa caut maine
@Grizzy: Nu ca bate briza pe terasa si nu prinde bine vopseaua :lol: @Old_boy: Ce rima ai facut...:)) @dj_t: Nu stiu inca...nu vreau sa fie tot alb. Maine pun janta asta facuta pe masina si vad cum arata. Poze maine... |
pai da ... nu ai vazut reclama aia la carton asfaltat... sus pe bloc vecine pe bloc =))
am incercat sa o gasesc pe youtube dar nu am reusit... oricum de fiecare data cand o vad ma gandesc la tine :)) |
:lol::lol:
nu ii dati idei, ca poate maine il vedem pe alex facand o noua reclama la vopsea :lol: |
1 Attachment(s)
@Old_boy: Nu stiu reclama dar e tare :))
@Grizzy: Corect nu imi dati idei ca eu sunt cam "nebun" :lol: O poza cu janta montata in seara asta am terminat 95% si a 2-a janta. Maine o montez si pe aia si termin cu fata. La asta care e pusa mai am foarte putin de retusat pentru ca m-am grabit din lipsa de timp. In orice caz mie imi place cum a iesit si cum se vede si vor ramane asa. Maine fac niste poze mai calumea cu aparatu. |
nu pot sa zic ca e rau... dar nici bine... poate daca erau duble :lol:
|
Quote:
|
Arata bine mai ales ca si masina e alba. Si eu ma gandeam tot asa se le fac cu miezul negru mat ca si masina (jantele acuma sunt alb complet)
|
Hai ma ca arata mai binisor decat negre....oricum..contrastul negru - alb e mai tipator..deci....pana la jante de magneziu...merge,e o schimbare de look :)
Mie imi plac :)..vreau sa vad masina cu toate facute asa,chiar sunt curios:) |
Bunnnn8) o poza mai din larg?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning