![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
da` pe cand e dead-line-ul... shi knd se decide..?? doar de curiozitate.. :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Andrey2003 ...acepti frate o provocare din partea mea ?poza cred ca o stitzi ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oke andrey ...incerc la altu edit ; george GMN .....o dai cu mine ......daca nu tie frica :twisted: masina e mai sus ;) |
Quote:
|
Quote:
|
..api daca acecptzi trebuie sa zicem pana cand ...trebuie sa potsam masinile ...uite cum facem ..Duminica (nu asta cealata la ora opt sa fei gata ) facem asa/?
ureaza-mi succes ..o sa am nevoie .:d:rolleyes2 :D |
Quote:
si abrobo...mult succes ;) |
bah frate ...zii sincer daca da sau nu ...sa mnu ma arunc degeaba ....da sau nu ?
|
Quote:
pt k nu prea am timp si nu-mi place sa promit ceva si sa nu ma tzin de cuvant. |
Oke .......Metal_militzia .....al meu esti ...o dai cu mine ...hai ..sau tie frica,, ca unu care a invatat cate ceva de la tine .te va face ? :twisted:
|
most wanted...kiar zici ca esti copil mic....,,hai mah...hai mah...nu te tine..nu te tiiine''.....shi io am fost refuzat de foarte multe ori...lks a zis ca accepta, el a propus masina si dupa ce am facut'o si'a dat seama ca nu are timp.......daca si eu ma consumam asa, pana acum, topicul asta avea 60-70 de pagini....
oricum,acum este periada in care NIMENI nu mai vrea sa faca vt...e soare afara...parcu racoros..plaja imbietoare...etc.din asta rezulta ca sunt si mai putine persoane care vor sa participe la provocari...... p.s.,,patele tau,,??? nu ar trebui sa fie ,,spatele,,?;) take care |
......nu e treaba ta ...io le zic chestiile astea poate ii fac sa se bage ......provoc pe cine vreau ....nuh?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning