![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Hai ca ma bag,,sper sa mai traiesc:)),dami un pm cu id tau si vb pe mess!!Bafta!!
|
Connect Relax.Laleagane.Ro NO LAG NO CODATI!
|
Server Public Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D HF & GL ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Pei , in timpul saptamanii nu prea as avea cum ca am treaba multa :-) dar vorbesc si cu baietii mei , si va spun la sfarsitul saptamanii ( vineri ) daca sa dam sau nu , ori vineri ori sambata sau duminica :-) |
majoritatea nu avem cum in cursu saptamanii ca multi sunt cu scoala,facultatea ,serviciul,agatatul etc!Daca e poate o stabilim undeva sambata seara;)Te rog eu daca e claudia trimitem si mie un link unde ai urcat u kitu de la cs ca am nevoie neeaparat!Te rog eu:P
|
Quote:
|
Quote:
kitu mi-ar trebui si mie.... poate daca aveti si un mod w3ft ? |
Cand l-am pus prima oara mergea...eu l-am sters din pc ca nu am avut nevoie , l-am pus pentru voi , cine l-a mai luat sa-l urce aici daca se poate ( pentru baieti ) ms
|
1 Attachment(s)
uite aici!
|
eu nu vroiam filmuletele ca le stiu vreau si eu kitu' de la cs ca am avut vro 2-3 si toate cu probleme!Claudia trimite-mi si mie un PM cu cs-ul uploadat pe un sit ceva!
|
care joci cs si stai pe mirc pe quakenet ca disperatu intra si pe #nospeedlimit...ms :D
si care ai cont pe clanbase dati si un vot pt mine aici pls (pt a alege capitanul nationalei RO): http://clanbase.ggl.com/nationscup_v....php?lid=10148 |
Cand mai facem un meci?
|
nu cred ca pra curand pentru ca toata lume e cam ocupata cu munca ,scoala etc.....si in week-end majoritatea sunt plecati!Sper sa vb odata cu totii sa facem un joc calumea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning