![]() |
Re: AR-05-UWW
Sarbatori fericite si multa sanatate..
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Craciun fericit tuturor ! mos craciun a venit si la masina.... evacuare stock sa merg ok la itp :D dupa itp urmeaza faruri de e30 cu lupa si xenon 6000k +una alta |
2 Attachment(s)
UWW is back :)
Joi dau sala...Doamne ajuta :) Dupa ce fac ITP si asigurare ii pun si numere noi :) ca astea s-au cam uzat.. |
Multa bafta cu sala!
|
ce model e weber-ul?32 dir....?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am scos masina la plimbare.....mai traieste:lol: |
Quote:
|
Bravo copacel , da pune si tu carbu ala pe masina nu pe un motor care sta:D
|
7 Attachment(s)
Quote:
am mai facut una alta la masina....aprindere vw golf , de pe nova care e acum la andu :D pompa benzina noua , reglat capota spate....plimbari....abia astept sa iau trecerile la 4 prezoane , pana acum am pompa de frana , jante , etrieri si port etrieri , mai fuzetele si tamburi...dupa care motorul :D acea poza editata e target`ul :) |
spor la lucru!arata f bine ceea ce ti-ai propus!
|
2 Attachment(s)
Quote:
mai imi trebe un amortizor fata sa imi cumpar ca unul am....si atunci o facem si mai low :) supriza de la raul bod pentr uww :) stopurile elba :D |
Marfa frate
|
1 Attachment(s)
Quote:
am mai luat una alta... acuma sa le curat....se pregatesc etrierii si discurile...si sa regauresc fuzetele :) mersi mult raul bod pentru ajutor :D |
Quote:
Multa bafta !! |
2 Attachment(s)
Quote:
noile incaltari...am facut rost si de tamburi...mersi KRF ! mai trebuie sa cumpar pistonase pe spate...placute de frana..si garniturile exterioare la etrieri...fuzetele le-am gaurit... jantele sunt steffan BCW 9j spatele si et 20...8j fata si et15...sa vedem ce si cum trebe sa adaptam ca sa intre :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning