![]() |
Re: CJ 28 GEF - Matiz Cluj
Quote:
|
matizul ne onoreaza cu prezenta la 4tuning days ?:D
|
matizul sper ca va fi gata pe 17-18 mai la super evenimentul de la cluj...surpriza...
|
5 Attachment(s)
iera sa uit...poze si cu alfa (by SmokeDesign)
|
Foarte tare Alfa Romeo-ul......e prea faina!!!!
Gef....inca la inceputuri...cand ai avut masina albastra ai vopsit cateva elemente din interior...nu ti-a ramas nimic la culoarea aceea albastra?? Bordu...sau manerele...sau orice....daca ai scrie-mi, ok?? |
imi pare rau dar nu...cum masina a fost facuta si refacuta de 3-4 ori sau cam pierdut dar sper ca pe 17 - 18 MAI sa fie prezenta la 4TUNING DAYS LA IULIUS MALL CLUJ impreuna cu multe alte surprize
|
Re: CJ 28 GEF - Matiz de Cluj
De motor ce se mai aude? Cati cai mai are? :) Sau daca nu ai facut schimbari majore... zi-ne si noua ce putem face ca sa obtinem si noi un + de santate ca am vazut ca esti pro :) Geniale lambo doors si culoarea... Eu ma gandeam la buburuz sa bag doar suspensii spor si sa lucrez la motor... in rest sa il las la fel...
|
de motor pot sa va anunt de pe acuma ca 100% va fii 3 in linie bi-turbo...daca vrei sa-ti mearga matizul mai tare scoate toate limitatoarele (in delcou si restrictorul de aer) si catalizatorul (verifica toti senzorii) varianta foarte ieftina si practica doar cu astea mergeam cu matizul 170 constant pe drept
|
Quote:
super tare bestia... cand vom avea okazia sa o vedem?? :twisted: |
Restrictor de aer? La ce anume te referi?
|
Sunt 2 chestii: restrictorul de aer in carcasa de la filtrul de aer(doar la matiz) si rezonatorul. Si la cat te-ar duce modificarea motorului? :)
|
o sa fie ceva nou:D
|
veti avea ocazia sa o vedeti cred ca anul acesta sper ca in aprilie ...cat despre puterea motorului ...vom vedea :)
|
sper ca in aprilie sa ma prezint la 4tuning days cu 3 masinutza...MATIZUL...ALFA care acuma e a prietenei mele si un PEUGEOT 206 cc 2.0 GTI care acum e under construction. as fi vrut cu 4 masini dar din pacate vectra (la care tineam aproape ca la matiz) am vandut-o anul trecut
|
2 Attachment(s)
mai trecea putin si uitam...WALLPAPERE cu MATIZUL...:)...pt fanii lui
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning