![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
de azi inainte inca 2 ani de itp :twisted:
|
Quote:
|
de arcuri n-au zis nimic, dar s-au mirat putin cand era sa raman la poarta, ca era o poarta glisanta pe un fel de sina care am trecut-o scrapin' :twisted:
|
Quote:
Tare! :twisted: |
Quote:
|
Domnu` plictisit ...cānd te trezeşti dă-mi un semn sau un tel dacă nu sunt pe mess :D
|
2 Attachment(s)
@ pake: tell me about it :twisted:
@ da_joint: viata la inaltime mica e mai complicata :D @ mdb: done. azi a venit macaraua de geam de la pasager, si nu, cea veche n-a cedat, dar de cand am luat masina zanganea ceva in fata de usa la denivelari, + cand geamul se ridica pana sus se auzea un tac, si m-au zgariat pe creier destul de mult chestiile astea, pana de curand cand mi s-a confirmat teoria ca intradevar e macaraua dupa ce am desfacut fata de usa si pe dreapta, ca pe stanga a fost un surub de plastic desprins pe acolo care zanganea, si capacul de deasupra rotii de rezerva care la mine era rupt |
Masina este SEX !!!
|
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: !!! |
2 Attachment(s)
@ marian: mersi
macaraua & motorasul sunt up, acum e iar liniste in masina, am scapat de greierasi |
poze n-am mai facut, dar .. https://www.youtube.com/watch?v=dj0Hso0c1ww ( filmul este un pamflet si trebuie tratat ca atare ) :lol:
|
Filmul asta nu trebuie sa il vada lumea frate, ca se prosteste ala in engleza pe acolo ... si e fix de ***.
Daca tot filmezi, macar sa o faci cum trebuie ... |
pai de unde calumea, nu e vreunul din noi fotograf/cameraman sa avem dupa noi vreo camera, e filmat cu telefonul, gandita pe moment ca o gluma, de ce ar trebui sa fie calumea ? eram pur si simplu pe afara, nu ne-am facut vreun plan, am si scris ca e un pamflet, ma rog .. nu inteleg de ce te-a deranjat atat
|
Art. 168. - (1) La trecerea la nivel cu calea ferata curenta, conducatorul de vehicul este obligat sa circule cu viteza redusa si sa se asigure ca din stānga sau din dreapta nu se apropie un vehicul feroviar.
Tu ce faci ?? :))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning