![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
Alta viata cu noua toba:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Toba ..
As lua si un E39, dar trebuie sa cresc mai mare :)) |
Quote:
|
daca tii rotile astea , iti recomand powerflex ! sunt mai rezistente si fac fata cu brio la rotile tale
|
Quote:
Incepand de acum cum cedeaza ceva pun powerflex , am citit numai de bine de ele . A ajuns azi si folia pentru faruri , maine o montez ! Se apropie sedinta foto :shock: |
Quote:
deci va sa zica iti faci abonament la politie domnu' sax?? ce folie e??:lol: light sau dark? |
Quote:
Am comandat si eu folie pentru proiectoare si stopuri dar nu am reusit sa o montez.... sa imi zici si mie daca iti iese :D Toba arata prea bine pe masina ! Felicitari ! |
Quote:
Quote:
Oricum trebuie sa fie putin mai cald afara , la -10 nu cred ca se poate :D Tot mint astia la TV ca se incalzeste dar nimic .. |
Quote:
Eu asa le-am avut puse. |
Quote:
trebuie sa ai grija sa incalzesti bine suprafata pe care o lipesti ca sa nu faca bule!ca sa o tragi peste far o incalzesti si tragi de ea sa se intinda! iti spun din experienta ca am foliat multe lucruri cu toate felurile de folie de la lucios la carbon:lol: la frig nu o sa iti iasa niciodata pentru se intareste folia si nu se muleaza sub nici o forma:) bafta! |
Ok mersi de sfaturi !
Spune-mi ce amestec fac in spray . Apa si mai ce ? |
Quote:
in apa pune pur de spalat vase.astfel paleta cu care intinzi folia nu o va zgaria.aluneca foarte usor.de fapt in loc de pur poti sa pui orice gel de dus,sapun lichid...... |
N-am reusit cu folia :sad: Daca udam nu se mai lipea nici cum si fara apa nu a mers ! Asa ca am consumat-o toata si n-am facut nimic, am pus doar pe semnale dar cu mici imperfectiuni .
Mai am o bucata mica pentru proiectoare dar astept sa se incalzeasca ca n-am chef sa le demontez !! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning