![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
1 Attachment(s)
Subaru Impreza 555 Rally
|
1 Attachment(s)
Sper sa nu deranjeze pe nimeni gluma asta ,:-) , subiect ipotetic pe o masina ipotetica :-P , acest microbuz TV era o prezenta cotidiana pe soselele patriei , mai ales pana in anii 90' .. de la salvari pana la celebrele Maxi-Taxi . Am tinut sa dau un titlu cu iz propagandistic caracteristic perioadei .
P.S. Poate sa fie scoasa din provocare fara nici o suparare :-) |
1 Attachment(s)
gata si eu :D
|
1 Attachment(s)
Gata si eu :arrow:
|
1 Attachment(s)
Pot sa pun si eu o provocare?M`am gandit la o mashina faina(pt mine):AMC Pacer.e o maina simpla....deci...:D
|
Ţin să îi mulţumesc lui mba, pentru ajutorul oferit!
Dacia făcută de el, arată mortal! |
Quote:
|
provocarile nu se pun asa de izbeliste...au si ele un scop o tema ceva mai speciala...mai intai trebuie sa vorbesti cu moderatorii si apoi daca sunt si ei de acord poti pune o provocare, care desigur va fi promovata de catre moderatori, i se va specifica o data si va incepe chalange-u....rog sa ma corectati daca gresesc undeva..:-););)
|
Nu trebuie sa discuti cu moderatorii inainte..aici vii cu ce tema vrei.. daca propui o tema interesanta normal ca multi se baga..dar asa...cu masinuta aia propusa de Dacia.. nu stiu pe unde am mai vazut-o..cred ca la "pimp my ride" :D
|
NU.Joc Car town pe facebook din 1 martie 2011 si am vazut acolo mashina.Cred ca e fainutza.Aa..si inca cv: Americanii stiu de Dacia noastra cum stim noi de AMC-ul lor;)
|
Se vede după cum scrii că tocmai ai terminat o sesiune de chat pe facebook.
|
ms pentru corectare silviu....;););)
|
Am citit intr-o carte , o remarca foarte haioasa referitoare la masina asta ( AMC Pacer ) , " The cars we love to hate " :-) .
|
1 Attachment(s)
new Bmw 650i...
|
De cate luni nu a mai postat nimeni paici...!?
I dare you Mazda rx-7 Termen: 2 saptamani(prelungibil la caz) Spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning