![]() |
Re: Virtual Tuning
sincer nu te supara ... nu-mi place capota ... e mult prea lasata ... in rest n-arata rau ... merci !
|
Quote:
|
tng faci vt la un matiz
?????????????????????? |
da. pune niste poze dragutze cu el ... si incerc
|
6 Attachment(s)
jante negre in 5 spite preferabil
folie praguri discrete barile albe plasa argintie in gaurile din fata si in rest ce iti mai vine tie |
2 Attachment(s)
am incercat ceva ... e cam greu din negru sa faci alb ... si sa aiba o forma cat de cat reala :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
uite see un matiz vt.......
un tico pt razvan.... |
wow ... bafta la tunareala see-ule
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vă rog să comentaţi acest Nissan în particulare..chiar şi cele mai mici greşeli! L-am mai pus la comentarii lucrari, dar acum i-am dat un update ...aştept păreri :-)
|
arata bine ....
-la roata fata sus tebuia putina umbra , iese deodata de sub aripa -trebuia un pic de umbra la badboy look -spoileru e tras in jos , e deformat si e alta culoare , puteai sa mai umblii putin la el sa nu fie chiar de porsche:) |
Multumesc..la spoiler ai dreptate...nu reusesc sa gasesc culoarea exacta:D ...oricum...o sa-i dau un update ;)
|
frumos ...
|
Te rog mult imi faci si mie virtual tuning la nova gt? pls ;) chiar vreau s ao tunez am postat si pe forumul general un thread despre cine are idei de tuning si vreau sa vad cum i-ar sta bine. Ms mult! pozele cu ea le am la profilul meu! MULTAM!
|
Nu ai niste poze la o rezolutie mai mare si/sau mai clara? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning