![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
|
weekendul asta nu pot sa ajung la gratar fiindca la 8 am tren spre cluj vineri seara :(
|
Pai ce sa zic...weekendul asta sunt plecat din oras, deci daca nu e weekendul asta cred ca ma bag si eu.Lista continua: 1.LEO SR ; 2.TANK ; 3.GREEN ; 4.TAZZ ; 5.BLUE ; 6.ANDY
|
FACEM LISTA SI DUPA ACEEA HOTARAM LOCUL SI DATA
:bat: |
Ce trist, eu sambata lucrez de la 1 jumate la 10 si duminica la fel :-<
|
nu e sambata asta man....doar facem lista :D
|
am o sansa sapt viitoare?:X
|
salutare tuturor. am fost azi in herastrau... si mi-a venit mare idee.... knd mergem cu totii in parc si inchiriem biciclete ( inchiriat adik moca cu buletinu si poti sa mergi pe ea 2 ore :P ) si sa facem un mic show SRS pe pedale :D... cine se baga?
|
se hotaraste sa mearga careva la cluj la drift ?
te costa asa : 80 lei transportu 40 lei biletele 100 lei mancare 100 lei cazare :rolleyes2 deci ? eu vam zis daca vreti careva imi ziceti :lol: |
man...nu prea are rost sa dau 220 ron sa ma duc la cluj......mai bn iau cv pt masina....sau facem mare gratar pt club...anyway ..bafta,si sa ne zici si noua ce a fost pe acolo(si sa aduci si o hosstesa,doua:>:>)
GATA,Mergem cu bicicletele...ma dau cu Leo SR::>:>....si cu cine mai vrea sa se traga cu mine:))) hai....lista cu adversari:)) |
:))) cred k o sa iasa mare kterink
|
se baga cineva la Drift arabesc;;)?=))
|
9 Attachment(s)
Am profitat si eu de putin timp si mi`am instalat street racing redline, si am facut dintr`o coaja de urs, un "drifting machine" special pentru racer, stiu ca`i plac ursuletii. Motoru de bmw are 612 cai V6, iar al doilea motor este un DTM de 1200 de cai, maine o sa pun poze cu ce stie sa faca pe un test track, lasam pozele sa vorbeasca putin
|
pune-i parasolarele ,domnu' membru care esti:)))).....arata bestial:>:>:D
|
dar de ce scrie nissan pe el? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning