![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Masina de polite, Fordul si acum Toyota asta, chiar foarte faine, si nu cred ca am mai vazut pe forum vreuna. Bravo, spor sa ai sa ne arati numai modele dinastea ;)
|
Merci. Ford Expedition l-am mai vazut la promo, dar restu nu prea. Mai un una singura care sigur nu a mai fost prezentata, dar astept sa ii fac niste poze intr-un cadru mai realist.
|
Lexus RX300 :)... dar nu am mai vazut-o pe nicaieri... interesant !
|
1 Attachment(s)
E cam aceeasi macheta cu Rx300 ... :D
Sneak Preview pt maine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pontiac Gto il am prezentat cateva pagini mai jos. |
Quote:
Mai am o fisa: Cadillac Eldorado:rolleyes2? |
poze frumoase, clare!!! o macheta frumoasa cu detalii ok.
in ceea ce priveste poza atasata cu macheta de maine, am un singur cuvant sa-ti spun: teasing :) P.S just teasing... |
impala sau continental
|
Explorer-ul e de vis............Ai grija cu Lexus-ul ala ca sunt scumpe piesele :D Cum te-a lasat inima sa-l bagi prin jungla de asfalt de la noi ? :P
|
Nu m-am mai uitat de ceva timp pe thread-ul tau dar foarte tari machete ai prezentat in ultima vreme. Felicitari pentru ele si pentru ca reusesti sa maresti colectia in continuare.
|
21 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri. Lexus-ul pare mai ok in poze, dar nu e cine stei ce macheta. Totusi cu un minim de munca puteau sa o faca mult mai frumoasa.
Cadillac 1966 Limousine Hearse - Precision Miniatures Macheta are dimensiuni impresionante ~36 cm lungime si ~12 latime cu o greutate destul de mare, fiind cea mai masiva din colectie. Din pacate nu se deschid decat usile din fata si cea din spate pe unde intra sicriul. Macheta are elemente din lemn natural in interior, iar sicriul este produs din lemn si aluminiu. Sicriul se deschide, este mochetat, iar pernita din interior se poate soate. Detalile sunt frumos realizate, iar materialele folosite par de calitate. Ar mai fi de mentionat si semnul Cadillac care apare pe majoritatea elementelor de pe masina, indiferent de dimensiunea lor. In rest ... poze (iar am depasit numarul maxim persmis :( ) ps: thanx you Dorin pentru machete ... |
:peace: ha ha, esti tare cu asta, chiar ma gandeam mai demult cum vor reactiona restul cand ciuneva va prezenta asa un model......... asa ca......... asteptam, oricum, e misto!!!
scheletul e inclus sau trebuie cumparat separat?? :lol: |
E prea misto :D..confectioneaza si un mort :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning