Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/15650-tuning-and-styling-intrebari-sfaturi-etc.html)

KoKozula 04-12-08 15:20

Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc

A.

Pai la Lancia mea, cand am cumparat-o, in talonul fostului proprietar erau trecute jante pe 15'' ... cand mi-a dat talonul pe numele meu.. erau trecute jante pe 14''. Si acu eu am pe 16''.

La modelul de Lancie ce il am eu, jantele de tabla sunt toate pe 14'', iar de aliaj originale sunt pe 14'' si pe 15'', a mea era cu cele originale de 15'' .. dece mi-au modificat talonul ? :(

loverboy 01-02-09 00:28

Salutare unde as putea sa imi fac o evacuare din inox(fara finala)? Un atelier ceva sau service care se ocupa cu asha ceva? Si desigur sa nu aiba niste preturi umflate fiind vorba despre o dacie 1310:D:D:D

CJ-01-WOB 01-02-09 01:51

Sturimex?

KoKozula 01-02-09 05:52

Stelco .. pe str. Campina... cum mergi spre Plevnei pe dreapta ...

tekno 01-02-09 23:56

pentru esapamente iti recomand STELCO (str. campina, inainte de la forja), lucreaza mult mai bine decat sturmiex si au si preturi mai bune ca ei. stelco nu are decat teava aluminizata, daca i-l vrei din inox v-a trebui sa iti cauti singur materialul (gasesti la italinox in incinta tehnofrig).

loverboy 02-02-09 09:36

Mersi mult baieti pentru sfaturi atunci Stelco ramane, maine is prezent la ei sper...:rolleyes2

Kent8 11-03-09 23:52

daca colez masina, trebuie modificata culoarea in talon?
daca da, cat costa modificatul talonului?

lancerEvo 15-03-09 23:56

daca o colezi in aceeasi culoare nu ;)

Kent8 16-03-09 09:46

hmmmm, ma pui pe ganduri :D
mersi oricum

DaNuTzU' 16-03-09 12:17

daca schimbi culoarea la masina indiferent cu ce faci lucru asta automat trebuie modificata si in talon! tu ai negru in talon si te opreste politia si tu ti-o faci in alb politaiu ce zice? mah coptile da so' cam decolorat vopseaua ta neagra:))) ia o amenda de la noi si treci umpic si p la rar!

Kent8 16-03-09 17:09

am inteles, am intrebat in ideea ca nu ii vopsea ii plastic, am crezut ca conteaza si aia in afara de culoare.
multumesc pt raspunsuri.

Radu_print 20-03-09 13:08

oricum nu e scup schimbul de culoare (daca nu s-a modificat)
eu am platit 35 de lei daca nu ma insel...

marcris 21-03-09 18:54

caut atelier reglaj balamale

Salut.Am un golf 2 in 3 usi,iar,problema cunoscuta, de ceva timp portiera soferului se inchide mai greu,doar trantita.Usa e mai lasata cu vreo 5-6 mm si imi joaca un pic la balamaua de jos.Cred ca trebuie pus alt bolt.Caut un atelier serios care ma poate ajuta cu asta.multumesc.

Kent8 21-03-09 22:53

Re: caut atelier reglaj balamale

ia un ciocan da-i 2, pica boltul, pui altul, ii dai 2 ciocane sa intre la loc si ai rezolvat cu atelierul :P
ce face unu intr-un atelier poti face si tu acasa si economisesti niste bani pe perioada "crizei"

Piry 23-03-09 08:38

Pentru baiatul cu golf 2 in 3 usi 4 roti 5 viteze, nu e indeajuns sa schimbi boltul ca sigur s-a largit si gaura de pe usa si de pe caroserie. Masoara cu sublerul interiorul gaurilor si boltul cred ca boltul are 6mm si gaurile vreo 8 daca nu mai mult la cat zici ca a picat usa, insfarsit pe urma fac 2 bolturi sa zicem de 9 si te apuci de alezat sa faci toate gaurile de 9 bagi boltul nou (model dupa cel vechi) si gata fata. Daca crezi ca te depaseste situatia te trimit eu la cineva.

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning