![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
la calibra ta ...iar sta bine cu niste stopuri negre ......cum sunt alea puse de georges14....;)
|
da imi palce asa...
|
daca pun si eu o poza cu Super Nova, poate careva sa-mi faca un virtual cu angel eyes?
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei iti dau un link cu o Nova modificata frumos din Craiova. ;) |
Eu unu zic ca arata mai bine masina cu stopurile originale decat cu Lexus.
In schimb zic ca ar arata mai bine cu leduri. Chiar incearca careva sa faca un model de stopuri cu leduri pe masina lui liviu??? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cum arata, ce ziceti? |
...si scuze de offtopic cu super nova :D
|
Super tare masina o vad mereu prin oras.
Uitati-va in oglinda retrovizoare.Cine stie!!!!! |
Quote:
|
Super faina masina(imi place foarte mult si culoarea)!!!! Am vazut de cateodata prin oras,dar n-am avut inca sansa sa o admir mai temeinic. Bafta la tuning!!! ;)
|
lexus sucks on calbra
Quote:
am vazut n calbre cu lexus sau cu fumurii ***e pe ele arata ca dracu (chestie de gusturi) si de 5 ori mai urat decat cu cele originale Vrei sa faci o treaba faina ? si buna pe deasupra ? Baga cu led baiatu ' si se schimba radical situatzia cum a zis colegu mai sus |
Asa este frate....ai dreptate...
|
Liviu, am vb cu amicul ala al meu pt. triple pe led-uri si a zis ca se baga dar tre sa mearga acum dupa revelion sa vada care-s preturile la materiale si o sa-ti zic cam cat ajunge toata treaba si eventual stabilim si un model, oke? ;)
Sarbatori fericite si un An Nou plin de succese si eventual premii pe la saloane / curse ;) . Succes si multa sanatate ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning