![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
6 Attachment(s)
scuzati intarzierea pozelor...dar nu am avut timp nici sa vad ce s-a mai intamplat pe aici...:sad:
am vrut sa pun poze cu fiecare masina in parte,dar nu prea are rost pt ca pozele au fost facute la repezeala si imi cam tremura mana de la frig:))si nu-s chiar asa reusite... data viitoare o sa punem toate masinile una langa cealalta....nu una intr-un colt,alta in alt colt si asa mai departe....si o sa facem si o poza de grup:Ddaca sunteti de acord bine-inteles.... |
Florine in sfarsit pozele:-P
Multumim....frumoase poze ;) |
apoi nah...am si eu umpic de timp liber in seara asta;))
|
da unde se ascund "babele" ca nu vad niciuna???
|
Fain pozele! Pe data viitoare incerc sa aduc si eu un aparat :) (cu gazda cu tot), si facem poze si cu "babele din mures" ! Sa fiti iubiti!
|
Chiar k nu am facut poze acuma din alea ca inainte:|
|
Quote:
|
da e adevarat se vede ca nu a fost Dex el e forografu.dar si NZN sa descurcat.tziam vazut loganu zilele astea in parcare la servis acolo in fatza la metro.babutzele erau la povesti mai retrase putzin.na ajuns poza pana acolo:))).nafta baetzii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pozele nu-s prea clare fiind facute cu tel-u,era si ceata si... data viitoare iau aparatu...:D sper sa ne adunam tot asa multi data viitoare...chiar mai multi....sa umplem parcarea aia:))sa facem poza de sus de la MBO...sa se vada toata masinile...si cum am mai zis...si poze de grup...si etc...abea ast sa vina vara sa ne intalnim si ziua;)) |
ai dreptate TheNZN
vara e mai placut... si poza de la MBO e o idee faina... am avut si eu camera la mine... dar am uitat pozele:)) |
Vara chiar putem sta mai mult timp pe afara langa masini... la povesti. :)
|
1 Attachment(s)
si e si mai cald...k mie in fiecare duminica imi ingheata picioarele:-L
AHHHH si varog data viitore fiecare cum ajunge varog sa parcatzi unul langa altul pt dorul pozelor!!! Uite cam asa VAROG!!!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning