Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

cannavaro 06-01-06 00:39

maine aka azi vineri 6.01.2005 ma duc cu ea in oras :) ...defapt m-a ajutat cu ceva ptr scoala ... si tre` sa platesc si eu nu ?? ...

Oricum a intervenit ceva ... mai rau decat imi puteam imagina !!
La vara fata da la facultate la medicina la craiova... La bucuresti s-ar zice ca nu intra dupa parerea ei !
adica o sa vina acasa o data pe luna...etc.. bla bla o sa-si faca prieten acolo .. oare?

Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc sa nu intre acolo :twisted: :twisted:
Tot raul o sa fie spre bine .. OARE :D:D :!: :!: :?:

B.O.V. 06-01-06 00:57

Spun si eu acuma una incercata cu un prieten foarte bun de-al meu
Stai la intersectie stop trecere de pietoni oriunde inseamna sa treaca fata prin fata masini pe langa trecerile de pietoni de la licee si cand o vezi ca vrea sa treaca franezi si cand ajunge in dreptul masini masini calci pana la podea acceleratia (mare atentie sa nu fie masina in viteza :D) si daca dupa sperietura sambeste deschizi geamu si te bagi cu ea in seama daca nu rade asta e ... treceri de pietoni sunt multe :P

needBrain 06-01-06 02:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
da' nu ii da impresia ca o placi...
da-te la ea...prinde-o cand mai vine cu o amica (chiar daca aia are prieten) si da-te putin la amica ei...
efect 100% gelozie pe cea care te intereseaza pe tine ;)

neah,nu recomand pt ca s-ar putea sa zica \"uite-l si pe fustangiul asta....se da la toate\"

adica priveste logic problema.daca tie iti place de una,si iesi cu ea la un suc,si mai vii cu un prieten,si aia se da la el(ca sa te faca gelos pe tine)tu nu ai crede ca-i tarfa....?

Mustang 06-01-06 09:43

trust me...la mine merge :P

GolfuletzS 06-01-06 09:46

cum plm sa mearga ma :lol: :lol: nu am folosit dar nu cred ca merge ...sau doar la un mic procent :D

Mustang 06-01-06 09:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cannavaro\"
maine aka azi vineri 6.01.2005 ma duc cu ea in oras :) ...defapt m-a ajutat cu ceva ptr scoala ... si tre` sa platesc si eu nu ?? ...

Oricum a intervenit ceva ... mai rau decat imi puteam imagina !!
La vara fata da la facultate la medicina la craiova... La bucuresti s-ar zice ca nu intra dupa parerea ei !
adica o sa vina acasa o data pe luna...etc.. bla bla o sa-si faca prieten acolo .. oare?

Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc sa nu intre acolo :twisted: :twisted:
Tot raul o sa fie spre bine .. OARE :D:D :!: :!: :?:

categoric isi va face prieten acolo...incearca sa o faci sa se razgandeasca...sa ramana aici, in bucuresti...
altfel...treci deja la alta ;) relatiile la distanta pur si simplu nu tin

GolfuletzS 06-01-06 09:49

am si eu o intrebare de ce te zbati asa de mult ? doar nu vrei sa te insori cu ea? dupa cat de zbati asa se apre ! oare? :roll:

Mustang 06-01-06 09:56

dude...it's all about love here :P

GolfuletzS 06-01-06 09:59

ce love frate..... :)) ca mor de ras.... ! tipa e aia in roz ? ar merita asa .... sa te zbati ....dar ce face el e cam mult

Mustang 06-01-06 10:03

mah ... fiecare cu intentiile lui...

eu ii recomand sa faca in metoda mea :D

BabyBlue_EVO 06-01-06 11:33

from Jamaica to the world..... it's just love :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doamne ce topic..... :D iei un carlig shi o agatzi :D cel mai simplu shi foarte sec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mustang 06-01-06 11:56

da mah...da' ii spargi capu...
ce naiba...te-ai ticnit ??? acum te combini cu moarte ? :D :lol: :lol: :lol:

BabyBlue_EVO 06-01-06 12:40

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adevarat.....
siexu siexu siexu shi fumeia... la la la la toata lumea da de pasarica gata sunt barosan :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cannavaro 06-01-06 21:09

femeia nu arata ca in poze...poza este mai veche!!
In momentul de fatsa alta alternativa nu am ..Cat pot sa lupt ptr ea asta o sa fac.. nu e singura nu e ultima nu e cea mai frumoasa / desteapta fata de pe pamant...
daca ar fi sa ma iau dupa voi as renuntsa din prima !!

EvLSant0S 07-01-06 03:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BabyBlue_EVO\"
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adevarat.....
siexu siexu siexu shi fumeia... la la la la toata lumea da de pasarica gata sunt barosan :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aberezi ...

All times are GMT +2. The time now is 09:51.

- Copyright 2026 4Tuning