![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
va multumesc pt aprecieri si laude :oops::-P ma ajuta si pe mine cineva cu un vt? :D as vrea sa vad cum arata regina mea cu dungi de gordini albe , nu vreau sa-i pun dar sunt curios :D |
"ma ajuta si pe mine cineva cu un vt? :D as vrea sa vad cum arata regina mea cu dungi de gordini albe , nu vreau sa-i pun dar sunt curios :D"
Eu? Daca sa fac VT si pun cu dungi de model gordini? Ce doresti? :lol:;) Spune-mi care sunt poze dupa modificat... |
4 Attachment(s)
|
mai degraba cu dungi galbene, sa fie ceva asortat cu jantele :D albinutza securista o sa fie dupa aia:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu iesit bine :x.... Mai pastrat jante de Gotti.;) |
sr_cristi masina e fff reusita cum e acum :lol:
parerea mea e k ai reusit o restaurare de 100% masina e de nota 10 ! cel putin drumuri bune ...;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sincere felicitari pentru rezultat, arata absolut bestial masina..e superba8)8)
Incearca sa faci un sistem de prindere pentru numarul de pe fata, ca arata aiurea cu el asa;) Felicitari inca odata:-)..pot sa spun ca imi place mai mult decat orice Dacie vazuta pana acum, chiar mai mult decat a mea:-) |
felicitari,dupa munca depusa spun eu ca rezultatul este mai mult decat de apreciat!felicitari inca odata si daca te gandesti la dungi punele albe :)
bafta in continuare cu ai si ai mare grija de ea ! |
Felicitari pentru masina, absolut superba, pacat ca nu ai venit azi cu ea:(
Parerea mea personala, nu ii pune dungi de Gordina ca o strici... ii strici toata originalitatea si tot farmecul de masina de securisti.. mai ales ca masina ta aer un aer clasic si elegant nici decum unu sportiv care il are gordina;) Bafta |
Quote:
Acum...poti sa ii dai o ceara sanatoasa, bagi niste ulei in praguri, vaselina pe ici pe colo si nu o sa mai ai probleme cu ea. |
Quote:
Quote:
Quote:
stai linistit nu ii pun dungi de gordini eram curios sa vad cum ar arata :D Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning