![]() |
Re: E30 - Coupe white
ooooo,Domnul Dumitru,cum mult respect .La multi ani ungure...:D.
Si pe limba ta "Boldog születésnapot" |
Andreica a fost mai rapid ca mine :)) in ale cautarii pe net.
El tia zis pe Bogzoreste eu iti zic pe moldoveneste: CAND DAI DE BOUT? (n traducere la multi ani ar veni) ...pentru Sf. Dumitru!!! Multa bafta tie si la albicios! & once again LA MULTI ANI!!! |
Quote:
Ms ! Sa ne vedem cu bn ..prin vacantele de iarna! |
La multi ani :drunk:
|
La multi ani !!!
|
La multi ani domnu ...:) :flower::drunk:
|
Thank you all!:D Nu stiu in ungureste! Poate ma ajuta cineva :P
|
La multi ani!!...si multa bafta cu ursu!:D
Deabea astept sa mai trec pe la Nt sa vad ursu:D:oops: |
La multi ani ! 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acum despre week end am fost la Suceava la etapa finala a campionatului de drift ... am stat 3 zile fara el asta in conditiile in care ,nu era zi sa nu plec macar pana la munca cu el si tare mi-a lipsit! As fi vrut sa il duc la fratiorii mai mari acolo:D insa nu s-a putut...anul viitor va ajunge si poate vom si participa :P vedem cum va mai fi pana la inceputul sezonului...:twisted::twisted: Azi ii punem proiectoarele la loc, bandourile pe bare si sper sa reusesc sapt asta sa ii pun si un xenon pe scurta ca sa vedem mai bine drumu:D si poate in week end facem o mica excursie la Iasi sa se dezmorteasca putin la o proba de indemanare:twisted: |
Asadar ieri montat bandouri la loc, proiectoare, fixat evacuare and it's all good!
In continuare ma voi ocupa de montajul pedalelor :) sa vedem cum dau... si am comandat de la un coleg de forum stopul stanga spart..trebuie sa ajunga si il inlocuim si ala! |
In continuare caut barele cromate originale pentru modelul asta pana in 87! Daca citeste cineva si le are in stare buna il rog sa ma contacteze ! Multumesc anticipat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning