![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Chiar ca la tine se cere un Clio Williams! Asa ca nu mai astepta.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Interiorul chiar pare de mare efect, chiar nu a mai fost prezentat inca, asteptam...:woowoo:
|
interiorul arata foarte bine.imi place combinatia de culori.buna idee cu scoaterea arcurilor, era cam offroad:lol:, dar oare daca ati mai fi taiat din ele?:confused2 in felul asta poate ati fi micsorat si inaltimea si ati fi pastrat si suspensia...:confused2
|
Quote:
Merci pt. preview. :> |
1 Attachment(s)
Double post, n-am mai apucat sa editez ca s-a scurs timpul.
Am uitat sa te intreb CIPONE, stiu ca esti pasionat de machete rally, nu te tenteaza sa-ti achizitionezi Megane Trophy 2009? Din cate imi amintesc parca ai versiunea 2007. :lol: |
Quote:
|
Foarte tare Megane-ul
|
Quote:
Quote:
|
Ai o colectie foarte frumoasa Radule, sa o stapanesti sanatos, merita scos in evidenta faptul ca ai batut atata drum pt. o macheta, lucru pe care multi poate nu l-au face. Imi plac foarte tare RENAULT-urile si indeosebi MEGAN-urile poate pt. ca si eu conduc zi de zi unul.Sa ai parte de cat mai multe si cat mai frumoase.
|
Ai reuşit să aduni nişte machete de vis , ai gusturi foarte bune :) Succes în continuare :P
|
Superbe machetele tale pana acum...si sunt sigur ca asa va fi si in continuare:-)sa le stapansti sanatos!:D
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
-------------------------------------------------------------------------- Pentru astazi: RENAULT CLIO RS, scara 1:18, SOLIDO O macheta in opinia mea foarte buna, care nu este fabricata de nici un alt producator de machete statice si care pentru mine reprezinta una dintre masinile preferate la scara 1:1. Pozele... sunt praf, nu-mi plac mai deloc... dar, neavand altele, le-am atasat p-astea. Poze cu motorul nu am facut, este identic cu cel al machetei Renault Clio Sport R3 pe care l-am prezentat acum ceva vreme. |
Frumoasa macheta :). Sa o stapanesti sanatos , imi plac detaliile.
|
Arata foarte foarte bine, imi place culoare si mult de tot interiorul:!:
Felicitari pentru achizitie:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning