Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

model collector 26-11-10 20:43

Re: Machetele mele - radu_rs

Chiar ca la tine se cere un Clio Williams! Asa ca nu mai astepta.

CIPONE 27-11-10 01:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3847167)
hehe, misto, m-ai nimerit bine cu macheta aceasta. Chiar astept pareri din partea ta, am vazut ca este o macheta buna. O sa o cumpar si eu ca am gasitope renault-merchandising cu 210 lei si Clio Williams.

macheta este foarte reusita Radu, eu o am in varianta visiniu cu interior negru/rosu. Interiorul este exceptional, mult peste o macheta Norev normal, interior si portbagaj mochetate, linia bordului bine definita si scaunele sport superbe. Eu, la masina mea, am scos arcurile suspensiei deoarece mi s-a parut cam inalta. Astept numerele preferentiale de la Edy si o zi frumoasa si un cadru special pentru o sedinta foto si o sa o prezint. Pana atunci, daca nu e cu suparare, uite un mic preview, inainte de a cobori masina din suspensie.spor.

r27kul 27-11-10 10:03

Interiorul chiar pare de mare efect, chiar nu a mai fost prezentat inca, asteptam...:woowoo:

FED express 27-11-10 11:05

interiorul arata foarte bine.imi place combinatia de culori.buna idee cu scoaterea arcurilor, era cam offroad:lol:, dar oare daca ati mai fi taiat din ele?:confused2 in felul asta poate ati fi micsorat si inaltimea si ati fi pastrat si suspensia...:confused2

radu_rs 27-11-10 12:11

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3847829)
macheta este foarte reusita Radu, eu o am in varianta visiniu cu interior negru/rosu. Interiorul este exceptional, mult peste o macheta Norev normal, interior si portbagaj mochetate, linia bordului bine definita si scaunele sport superbe. Eu, la masina mea, am scos arcurile suspensiei deoarece mi s-a parut cam inalta. Astept numerele preferentiale de la Edy si o zi frumoasa si un cadru special pentru o sedinta foto si o sa o prezint. Pana atunci, daca nu e cu suparare, uite un mic preview, inainte de a cobori masina din suspensie.spor.

Am Megane Sport Norev si are un interior foarte prost comparativ cu Laguna Coupe. Este o diferenta foarte mare, de la cer la pamant, din considerentul ca Laguna este 2 nivele peste. Mi se pare o idee buna cu scoaterea arcurilor avand in vedere ca cope-ul are linii fluide iar cu o garda la sol ridicata nu arata atat de bine. Ma gandeam sa mi-o cumpar pe gri, dar vad ca arata mult mai bine in aceasta culoare red passion.
Merci pt. preview. :>

radu_rs 27-11-10 12:40

1 Attachment(s)
Double post, n-am mai apucat sa editez ca s-a scurs timpul.

Am uitat sa te intreb CIPONE, stiu ca esti pasionat de machete rally, nu te tenteaza sa-ti achizitionezi Megane Trophy 2009? Din cate imi amintesc parca ai versiunea 2007. :lol:

CIPONE 27-11-10 14:23

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3848616)
Double post, n-am mai apucat sa editez ca s-a scurs timpul.

Am uitat sa te intreb CIPONE, stiu ca esti pasionat de machete rally, nu te tenteaza sa-ti achizitionezi Megane Trophy 2009? Din cate imi amintesc parca ai versiunea 2007. :lol:

ba da radule...sunt cu ochii pe el de cum a aparut insa nu l-am prins pana acum la un pret rezonabil...sugestii ceva??:lol:

m_power87 29-11-10 01:14

Foarte tare Megane-ul

radu_rs 29-11-10 10:36

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3848864)
ba da radule...sunt cu ochii pe el de cum a aparut insa nu l-am prins pana acum la un pret rezonabil...sugestii ceva??:lol:

intr-adevar, nu are un pret rezonabil macheta. Ti-as sugera sa mai astepti putin, poate mai lasa din pret cu trecerea timpului. 8)

Quote:

Originally Posted by m_power87 (Post 3853513)
Foarte tare Megane-ul

Merci frumos. 8)

babau_999 29-11-10 15:45

Ai o colectie foarte frumoasa Radule, sa o stapanesti sanatos, merita scos in evidenta faptul ca ai batut atata drum pt. o macheta, lucru pe care multi poate nu l-au face. Imi plac foarte tare RENAULT-urile si indeosebi MEGAN-urile poate pt. ca si eu conduc zi de zi unul.Sa ai parte de cat mai multe si cat mai frumoase.

DTH 30-11-10 16:47

Ai reuşit să aduni nişte machete de vis , ai gusturi foarte bune :) Succes în continuare :P

MeMutzu 02-12-10 19:12

Superbe machetele tale pana acum...si sunt sigur ca asa va fi si in continuare:-)sa le stapansti sanatos!:D

radu_rs 02-12-10 22:02

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 3854882)
Ai o colectie foarte frumoasa Radule, sa o stapanesti sanatos, merita scos in evidenta faptul ca ai batut atata drum pt. o macheta, lucru pe care multi poate nu l-au face. Imi plac foarte tare RENAULT-urile si indeosebi MEGAN-urile poate pt. ca si eu conduc zi de zi unul.Sa ai parte de cat mai multe si cat mai frumoase.

Va multumesc, bine ca l-am luat pana la urma, ce-i drept, din alta parte.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3858021)
Ai reuşit să aduni nişte machete de vis , ai gusturi foarte bune :) Succes în continuare :P

Multumesc MillionDollarBaby, sper sa o tin tot asa, ma axez in special pe brand-ul Renault... si tu ai o colectie foarte frumoasa dar si ingrijita.

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3864515)
Superbe machetele tale pana acum...si sunt sigur ca asa va fi si in continuare:-)sa le stapansti sanatos!:D

Multumesc MeMutzu, sa stii ca m-ai cam ajuns din urma, ai machete frumoase.
--------------------------------------------------------------------------
Pentru astazi:

RENAULT CLIO RS, scara 1:18, SOLIDO

O macheta in opinia mea foarte buna, care nu este fabricata de nici un alt producator de machete statice si care pentru mine reprezinta una dintre masinile preferate la scara 1:1.
Pozele... sunt praf, nu-mi plac mai deloc... dar, neavand altele, le-am atasat p-astea. Poze cu motorul nu am facut, este identic cu cel al machetei Renault Clio Sport R3 pe care l-am prezentat acum ceva vreme.

DrifterGT 02-12-10 22:04

Frumoasa macheta :). Sa o stapanesti sanatos , imi plac detaliile.

2010 02-12-10 22:13

Arata foarte foarte bine, imi place culoare si mult de tot interiorul:!:
Felicitari pentru achizitie:!:

All times are GMT +2. The time now is 07:18.

- Copyright 2026 4Tuning