![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
SARBATORIII FERICITE TUTUROR!!!!;)
|
Quote:
|
Deja sunt bineeeeeeee :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
la multi ani pa sistem sa stie :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: sa-ti aduca Mosu ce iti doresti tu mai mult p lume !!! eu iti doresc sanatateeeeeeeee pa sistem si fericire :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: |
craciun fericit :) si srabatori fericite langa pisica ,,,, toarcere frumoasa:D
|
LA MULTI ANI GIBILAN,UN AN NOU FERICIT CU TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA
|
Frumoasa poate fi pisica asta:-P LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT TUTUROT POSESORIILOR [BMW]
|
1 Attachment(s)
cu ajutorul unui prieten cu VT am ales noua bara care in scurt timp o sa vina pe masina
enjoy:arrow: |
pana la urma tot la M ajungi:|
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dada ...probabil cea mai frumoasa modificare ceai putea sa o faci la ea pe viitor ....fara suparare masina e tipla dar fara bara care o ai acum.am vazuto live si la sb la expo ...sa ai parte de ea si ea de tine:)
|
foarte buna alegerea.
vin si eu cu o idee/sugestie: cum bara m nu este asa joasa ma gandesc ca doar cu lipul simplu nu va fi la linie cu pragurile,spoilerul spate.ca sa fie totusi ceva custom si frumos propun sa maresti putin bara. in ce fel?in partea aceea de sub bandou sa tai spoilerul si sa il maresti cu fibra pastrandu-i liniile originale.daca nu ai inteles la ce m-am referit iti voi face un vt imi plac si celelalte splitere dar pe masina ta nu cred ca vor da bine vor fi 2 filme diferita fata cu spatele.cum am zis eu cred ca ar fi combinatia perfecta si ar completa kitul custom perfect!!8) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning