![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
cred ca tu ar trebuii sa ai alte preocupari pt k te bagi unde nu iti fierbe oala si nu stii ce am vrut sa spun la cine am facut referire SI DE CE !!! Liviu --- nu am facut referire la tine,masina ta e superba;) si in nici un caz nu ejti unu din cei mentionati de mine mai sus ! Remus bv---- "Suspensia aia este de M din 2 motive, flansele excentrice au fost puse doar pe M si biletele stabilizatoare de tipul ala la fel, din pacate arcurile acum au fost taiate si amortizoarele desfacute, nu mai e stock e "tunarita"" eu am cumparat suspensia am montat-o pe masina si au sarit arcurile de pe amortizor !!! dupa cum stii ea a fost cumparata de la jimgod baiatul de pe acest forum care spunea ca nu stie ce s-a intamplat cu suspensia de a sarit ca el a dat-o jos de pe alta masina "bla bla" eu foarte bine am dat 2milioane Domnului Codescu din comuna Rosu i-am dus amortizoarele cu tot cu arcuri si le-a facut sa "amortizoare adevarate ":) din ce tiganii facuse "baietii la ele" in caz ca nu stii sau nu cunosti "hai,kns,etc nu stau sa enumar acum toti cei care il cunosc isi fac amortizoarele la el, " si daca vrei sa spui ca nu mai este suspensie buna "ca au fost desfacute" A.B.E.R.E.Z.I !!! mai mult ca sigur va venii cineva sa o cumpere;) dupa o plimbare cu masina va realiza ca sunt amortizoare intre stare excelenta !!!aproape ca noi ! SI EU PERSONAL GARANTEZ FARA PROBLEME CU ACESTE AMORTIZOARE !!! |
nu am zis ca nu e buna, este doar "tunarita", nici tu nu poti afirma ca este originala, amortiozarele se repara de cand lumea, si se folosesc foarte des in motorsportul autohton amortizoare facute.
|
Quote:
|
foarte bine, eu tot vreau flansele de la ea
|
Ce se īnvārte nebuna cu blocantu' ;) altă viaţă Mariane nu?:twisted:
|
Quote:
|
ce sa zic mariane are si ea o prezenta cu sunetul ala :D
te mai asteptam la giurgiu ! |
dar vai , imi cer scuze daca te-am deranjat "Maria Ta" ! nu are voie nimeni sa isi exprime o parere ? vrei sa iti zica toata lumea numai de bine ? mai exista si oameni mai ciudati (eu de exemplu) , care nu suporta harfele astea de mare drifter . daca nu iti convine situatia te sfatuiesc sa iti faci un thread in care sa pui doar poze si sa nu poata nimeni sa comenteze ceva ......
|
Quote:
cine ma cunoaste ca om,ca persoana nu are "parerea care o ai tu despre mine" legat de thread LOOOCICA am unul foarte frumos si ma multumesc cu el !!! |
Quote:
imi pare rau ca nu este in starea ei estetica excelenta :D dar in timp am sa rezolv si aceasta problema |
Quote:
|
Quote:
vezi LOOOCICA pana la urma "TU POSTASI" AICI prostioare :D:D !!! :paper: :paper: :paper: |
eu zic sa il luam la bataie pe Marian asta , ca prea se crede mare drifter!:hug::hug:
|
Quote:
se bucura si el de masina ca fiecare dintre noi:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning