Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

Marian_nebunu 08-04-10 07:49

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3257329)
prietene , te invartisi de 3 ori cu masina si se umfla pasatul in tine ? zici ca cine stie ce drifter esti ! daca esti suparat pe cineva trim . pe prv nu da in toata lumea . asta pt tine ca vad ca esti cam scurt in banda . bafta ....regele soselelor....

"te invartisi" :)))))))LOOOOCICA :drunk::drunk::drunk: AI MAI FACUT O DEMONSTRATIE PE ACEST FORUM !!!
cred ca tu ar trebuii sa ai alte preocupari pt k te bagi unde nu iti fierbe oala si nu stii ce am vrut sa spun la cine am facut referire SI DE CE !!!

Liviu --- nu am facut referire la tine,masina ta e superba;) si in nici un caz nu ejti unu din cei mentionati de mine mai sus !

Remus bv---- "Suspensia aia este de M din 2 motive, flansele excentrice au fost puse doar pe M si biletele stabilizatoare de tipul ala la fel, din pacate arcurile acum au fost taiate si amortizoarele desfacute, nu mai e stock e "tunarita""

eu am cumparat suspensia am montat-o pe masina si au sarit arcurile de pe amortizor !!!
dupa cum stii ea a fost cumparata de la jimgod baiatul de pe acest forum care spunea ca nu stie ce s-a intamplat cu suspensia de a sarit ca el a dat-o jos de pe alta masina "bla bla"
eu foarte bine am dat 2milioane Domnului Codescu din comuna Rosu i-am dus amortizoarele cu tot cu arcuri si le-a facut sa "amortizoare adevarate ":) din ce tiganii facuse "baietii la ele"
in caz ca nu stii sau nu cunosti "hai,kns,etc nu stau sa enumar acum toti cei care il cunosc isi fac amortizoarele la el, "

si daca vrei sa spui ca nu mai este suspensie buna "ca au fost desfacute" A.B.E.R.E.Z.I !!!
mai mult ca sigur va venii cineva sa o cumpere;) dupa o plimbare cu masina va realiza ca sunt amortizoare intre stare excelenta !!!aproape ca noi !
SI EU PERSONAL GARANTEZ FARA PROBLEME CU ACESTE AMORTIZOARE !!!

remus_bv 08-04-10 09:10

nu am zis ca nu e buna, este doar "tunarita", nici tu nu poti afirma ca este originala, amortiozarele se repara de cand lumea, si se folosesc foarte des in motorsportul autohton amortizoare facute.

Marian_nebunu 08-04-10 11:08

Quote:

Originally Posted by remus_bv (Post 3257748)
nu am zis ca nu e buna, este doar "tunarita", nici tu nu poti afirma ca este originala, amortiozarele se repara de cand lumea, si se folosesc foarte des in motorsportul autohton amortizoare facute.

credema tunarita asa cum e :D e ca noua suspensia :D

remus_bv 08-04-10 11:51

foarte bine, eu tot vreau flansele de la ea

Tweety_rzw 08-04-10 11:56

Ce se īnvārte nebuna cu blocantu' ;) altă viaţă Mariane nu?:twisted:

Marian_nebunu 08-04-10 12:36

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3258250)
Ce se īnvārte nebuna cu blocantu' ;) altă viaţă Mariane nu?:twisted:

da frate e altceva :D:D:D

vio[s] 09-04-10 01:45

ce sa zic mariane are si ea o prezenta cu sunetul ala :D

te mai asteptam la giurgiu !

lucian_bmw 09-04-10 03:19

dar vai , imi cer scuze daca te-am deranjat "Maria Ta" ! nu are voie nimeni sa isi exprime o parere ? vrei sa iti zica toata lumea numai de bine ? mai exista si oameni mai ciudati (eu de exemplu) , care nu suporta harfele astea de mare drifter . daca nu iti convine situatia te sfatuiesc sa iti faci un thread in care sa pui doar poze si sa nu poata nimeni sa comenteze ceva ......

Marian_nebunu 09-04-10 07:33

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3260599)
dar vai , imi cer scuze daca te-am deranjat "Maria Ta" ! nu are voie nimeni sa isi exprime o parere ? vrei sa iti zica toata lumea numai de bine ? mai exista si oameni mai ciudati (eu de exemplu) , care nu suporta harfele astea de mare drifter . daca nu iti convine situatia te sfatuiesc sa iti faci un thread in care sa pui doar poze si sa nu poata nimeni sa comenteze ceva ......

daca nu suporti "harfele" :D cumetre ai face bine sa te iei de altii nu de mine !!!

cine ma cunoaste ca om,ca persoana nu are "parerea care o ai tu despre mine"

legat de thread LOOOCICA am unul foarte frumos si ma multumesc cu el !!!

Marian_nebunu 09-04-10 07:35

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 3260562)
ce sa zic mariane are si ea o prezenta cu sunetul ala :D

te mai asteptam la giurgiu !

ms frate,nu mai vin ca ma lasa gaboru ala fara permis :pistoles: :pistoles:

imi pare rau ca nu este in starea ei estetica excelenta :D dar in timp am sa rezolv si aceasta problema

browser 09-04-10 10:05

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3260599)

Salut lucian, omul isi prezinta masina si activitatile lui cu masina nu este "mare drifter" ci se distreaza cum facem toti inclusiv eu, nu cred ca el a zis ca este drifter, mai are pana acolo, tu esti putin cam "intepat" eu zic sa te calmezi si sa postezi in limita bunului simt, fara sa ataci pe nimeni !

Marian_nebunu 09-04-10 14:08

Quote:

Originally Posted by browser (Post 3261083)
Salut lucian, omul isi prezinta masina si activitatile lui cu masina nu este "mare drifter" ci se distreaza cum facem toti inclusiv eu, nu cred ca el a zis ca este drifter, mai are pana acolo, tu esti putin cam "intepat" eu zic sa te calmezi si sa postezi in limita bunului simt, fara sa ataci pe nimeni !

vezi LOOOCICA pana la urma "TU POSTASI" AICI prostioare :D:D !!!

:paper:

myky99 09-04-10 16:06

eu zic sa il luam la bataie pe Marian asta , ca prea se crede mare drifter!:hug::hug:

Gyo*TDS 09-04-10 18:28

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 3262119)
eu zic sa il luam la bataie pe Marian asta , ca prea se crede mare drifter!:hug::hug:

:)))
se bucura si el de masina ca fiecare dintre noi:-)

myky99 09-04-10 18:54

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3262458)
:)))
se bucura si el de masina ca fiecare dintre noi:-)

nu nu :)) merita batut:)))

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning