![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
salll!!am si yo o intrebaree,am si yo un ford focus II (2007) si as vrea sa ii montez un subwoferde 250 watt rms ,casetofonul masinii este origina,RDS CD 6000 (sony),cineva mia zis ca nu pot sa imi montez subwofer pe casetofonul masinii original pentru ca nu are iesire pe el sau cam asa ceva,chiar daca iau un amplificator tot nu merge??
|
Quote:
|
Acum depinde si ce amplif iei. Daca se intampla sa nu aiba el filtre si pentru sub (acum au aproape toate) poti cumpara de pe ******* un filtru special pt sub.
|
deci...nu imi spune nimeni cum e cu diferentialul blocabil ?
|
Quote:
|
Quote:
Eventual intra pe sectiunea Car audio si intreaba pe acolo daca mai ai nelamuriri. |
De curand am vazut o emisiune la televizor cu niste teste si niste masuratori.
Am vazut masuratori de la 60 la 120km/h si elasticitatea de la 60la 120km/h. Intrebarea este ce inseamna acea elasticitate? Multumesc mult! |
Nu stiut daca e locu potrivit ptr aceasta intrebare, dar ... . Acum 2 luni am avut un accident, in care mi s'a sifonat rau nr de inmatriculare. Acum masina e aproape gata, unde trebuie sa merg sa declar numaru pierdut, tot acolo de unde l'am ridicat sau la circulatie. Trebuie sa fac ceva cerere, sa platesc ceva?
|
Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
Tataee.....nush daca aveti la voi un service care reconditiopneaza placute de inmatriculare....ti-l face ca nou....daca e sa mergi la politie tre sa platesti pana in 50-ron...ceva de genul.....bafta
|
Quote:
|
daca in raportul intocmit la accident, sau in raportul agentului de asigurari nu este trecut si numarul de inmatriculare la avarii, atunci e problema ta. daca este trecut, e problema Casco.
|
Quote:
|
Quote:
De exemplu : cum se comporta motorul in treapta a 4-a ,de la 60 la 120 km/h,fara a fi necesara retrogradarea in treapta pentru accelerare. |
Quote:
|
Ajutor Cu Acte Pt Masina --
Vreau Sa Cump O Mas Si Pe Talon La Rubrica Mentiuni Imi Apare "duplicat"......talonul A Fost Pierdut Si Facut Din Nou ..... Dar De Ce Apare Si Cartea De Identitate "duplicat La Cartea Cu Seria Xxxxxxxxx Eliberat Azi Xx Nr Inreg Xxx Reprezentant R.a.r. Xxx |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning