Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dictionar/Intrebari/Raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/150-dictionar-intrebari-raspunsuri.html)

nosferatul1988 03-02-08 11:21

Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri

salll!!am si yo o intrebaree,am si yo un ford focus II (2007) si as vrea sa ii montez un subwoferde 250 watt rms ,casetofonul masinii este origina,RDS CD 6000 (sony),cineva mia zis ca nu pot sa imi montez subwofer pe casetofonul masinii original pentru ca nu are iesire pe el sau cam asa ceva,chiar daca iau un amplificator tot nu merge??

Bulbucan 06-02-08 04:28

Quote:

Originally Posted by nosferatul1988 (Post 1332013)
salll!!am si yo o intrebaree,am si yo un ford focus II (2007) si as vrea sa ii montez un subwoferde 250 watt rms ,casetofonul masinii este origina,RDS CD 6000 (sony),cineva mia zis ca nu pot sa imi montez subwofer pe casetofonul masinii original pentru ca nu are iesire pe el sau cam asa ceva,chiar daca iau un amplificator tot nu merge??

ala care ti-o zis habar n-are... poti de pe orice casetofon sa pui subwoofer... pentru ca ai o iesire acolo in spate de auxiliar nu tre speciala de subwoofer... si pui amplificator dupaceea si in amplif vine subu... k la orice masina!

MaTzA 06-02-08 13:42

Acum depinde si ce amplif iei. Daca se intampla sa nu aiba el filtre si pentru sub (acum au aproape toate) poti cumpara de pe ******* un filtru special pt sub.

eMH 06-02-08 21:22

deci...nu imi spune nimeni cum e cu diferentialul blocabil ?

Bulbucan 10-02-08 12:03

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1340277)
deci...nu imi spune nimeni cum e cu diferentialul blocabil ?

ba iti zic eu... la mine la RS am 200 CP stok deci... acum am facut-o la 240 CP si daca o fac pe la 300 CP tre sa-i pun neaparat diferential blocabil si alt ambreiaj... pentru ca ESP nu mai face fata si intra diferentialu in actiune atunci... o sa stai mult mai bine si pe curbe cu el si o sa pleci mul mai bine cu masina de pe loc cum am eu mai ales numa fata! Ai inteles? numa bine!

RA_2fast4u 10-02-08 13:14

Quote:

Originally Posted by nosferatul1988 (Post 1332013)

Eu acuma mi-am bagat un woofer de 400 rms intr-un mondeo cu acelas tip de cd player. Da, intr-adevar nu are iesire pentru asa ceva, dar poti sa iei semnalul de pe iesirile pentru boxe, acuma e drept ca eu am avut noroc si ampliful meu avea o intrare speciala pe langa ce standard, facuta special pentru asa ceva (intrare de pe semnalul de la boxe). Acuma chiar daca ampliful tau nu are o astfel de intrare tot poti sa ii dai semnalul.. dar parca ai nevoie de ceva filtre.. nu stiu, deci nu ma bag :)

Eventual intra pe sectiunea Car audio si intreaba pe acolo daca mai ai nelamuriri.

orlando 12-02-08 12:29

De curand am vazut o emisiune la televizor cu niste teste si niste masuratori.
Am vazut masuratori de la 60 la 120km/h si elasticitatea de la 60la 120km/h.
Intrebarea este ce inseamna acea elasticitate?
Multumesc mult!

Tataee_^ 12-02-08 15:09

Nu stiut daca e locu potrivit ptr aceasta intrebare, dar ... . Acum 2 luni am avut un accident, in care mi s'a sifonat rau nr de inmatriculare. Acum masina e aproape gata, unde trebuie sa merg sa declar numaru pierdut, tot acolo de unde l'am ridicat sau la circulatie. Trebuie sa fac ceva cerere, sa platesc ceva?

Bughilas 14-02-08 12:07

Dictionar/Intrebari/Raspunsuri

Tataee.....nush daca aveti la voi un service care reconditiopneaza placute de inmatriculare....ti-l face ca nou....daca e sa mergi la politie tre sa platesti pana in 50-ron...ceva de genul.....bafta

Tataee_^ 14-02-08 15:09

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 1356417)
Tataee.....nush daca aveti la voi un service care reconditiopneaza placute de inmatriculare....ti-l face ca nou....daca e sa mergi la politie tre sa platesti pana in 50-ron...ceva de genul.....bafta

Pai am facut accident, in care nu eram eu de vina, am si casco. Si tot eu trebuie sa platesc ???

ionut_cluj 16-02-08 19:26

daca in raportul intocmit la accident, sau in raportul agentului de asigurari nu este trecut si numarul de inmatriculare la avarii, atunci e problema ta. daca este trecut, e problema Casco.

orlando 18-02-08 12:04

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 1351858)
De curand am vazut o emisiune la televizor cu niste teste si niste masuratori.
Multumesc mult!

nu imi raspunde si mie nimeni la intrebare?

turbojack 19-02-08 12:37

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 1351858)

Este raspunsul motorului intr-o gama de turatii si o anumita treapta de viteza.
De exemplu : cum se comporta motorul in treapta a 4-a ,de la 60 la 120 km/h,fara a fi necesara retrogradarea in treapta pentru accelerare.

orlando 21-02-08 18:45

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 1368715)
Este raspunsul motorului intr-o gama de turatii si o anumita treapta de viteza.
De exemplu : cum se comporta motorul in treapta a 4-a ,de la 60 la 120 km/h,fara a fi necesara retrogradarea in treapta pentru accelerare.

multumesc mult!

Papay 23-02-08 10:08

Ajutor Cu Acte Pt Masina --
Vreau Sa Cump O Mas Si Pe Talon La Rubrica Mentiuni Imi Apare "duplicat"......talonul A Fost Pierdut Si Facut Din Nou ..... Dar De Ce Apare Si Cartea De Identitate "duplicat La Cartea Cu Seria Xxxxxxxxx Eliberat Azi Xx Nr Inreg Xxx Reprezentant R.a.r. Xxx

All times are GMT +2. The time now is 02:23.

- Copyright 2026 4Tuning