![]() |
Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside
Quote:
|
se vede intr-o poza postata mai sus, la nissanul lui tengu janta stramba pe stanga fatza...ma doare inima =(( a fost printre putinii, daca nu singurul care a concurat cu jante cat de cat frumoase...
|
Quote:
|
Quote:
e pacat ca multi isi dau cu parerea fara macar sa aiba habar de realiate....de banii si pasiunea care se investesc in sportu asta .... MULTE felicitari razvan (LKN)....cred ca ai fost favoritul multora din public(al meu sigur){{{{eu sunt baiat de sambata care va intreba de toyota :D}}} felicitari Sorin ,Marius,Mouse(nu-ti stiu numele :D,pare ca stii multe...dar nu ai masina capabila de atat de mult show asa cum altii au avut parte si poate nu au stiut ce sa faca cu ele) mari dezamagiri de la baietii cu Suprele....cel putin de la cea albastra dezamagiri mari de tot :) una peste alta...bravo voua.....ati avut curajul sa "va dati " si nu sa stati in public si sa dati din gura ca multi "stiutori"" nu sunt mult in tara care ar face ce faceti voi.... La mai multe cauciucuri bubuite si cat mai mult fum :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fost primul eveniment unde m-am inteles mai bine cu masina (alte suspensii, alt diferential cu raport mai bun si sudat, frana de mana reglata foarte scurt), nu am avut nici tensiunea si emotiile competitiei si am putut sa fiu eu insumi si sa ma dau relaxat si sa fac show... lucruri la care ma pricep... Bafta tuturor, Razvan LKN :lol::lol: |
Quote:
|
11 Attachment(s)
.....................
|
Razvan dupa cate vad din comentariile de sus toata lumea ca si mine de altfel te apreciaza pentru ceea ce faci !!! Sunt onorat ca am avut ocazia sa merg in dreapta ta la showurile de la SUCEAVA de vreo 3-4 ori si sper sa mai merg !!!
Se vede k pui suflet in ceea ce faci BAFTA IN CONTINUARE FORZZA LKN !!! :twisted::twisted::twisted: |
Quote:
aprecierile voastre (in numar mult mai mare decat visam) ma fac sa fiu convins ca sunt pe drumul cel bun si sa merg mai departe. Va multumesc tuturor |
Quote:
si app mi-a placut muulltt atunci cand te-ai invartit in jurul sotiei tale, in timp ce ea mergea...si cred ca tuturor le-a placut...acolo s-a vazut cat de bine aluneci :P si controlul masinii a fost unul f bun...si la drifturi si la taxi drift... bafta! |
Quote:
iti doresc mult noroc in acest proiect , dumnezeu sa te ajute si sa ai parte de elementul cel mai important , banii , SUCCES!!!!! |
Quote:
Pretentii avem... acum sa vedem cat sunt de realiste... Bafta si voua si merci de incurajari |
Quote:
sau nu-ti prieste apa ?? oricum acolo a fost cel mai tare traseu ever dpdv al asfaltului,gradul de umiditate...etc de fiecare data cand intrai era altfel insa trebuie sa ne adaptam in orice situatie! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning