![]() |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
FELICITARI PENTRU ORGANIZARE NOTA 10
|
Felicitari si voua baieti! Si promit ca pentru data viitoare o sa fiu mai pregatita
|
1 Attachment(s)
Aici sunt timpii din calificari
|
Mai ai de pus si clasamentul din finale si ai multumit pe toata lumea.
|
Mai baieti, ce ar fi daca, in loc sa ne certam, ne uitam la cerculetele de la Tulcea?
youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=nGpjjXHHVLw |
Pozele promise http://mw-photo.blogspot.com/ , in caz ca nu va gasiti printre primele dati mai jos ca jos am pus pe cele care nu mi-au ajuns sa mai fac cum sunt cele de la inceputul blogului
|
Quote:
|
Felicitari organizatorilor si concurentzilor! ;)
|
4 Attachment(s)
Am promis ca pun niste poze cu timpii din calificari...si nu m-am tinut de cuvant pana cum... am observat ca ianyST a postat timpii aici
insa vreau sa ma tin de promisiune... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca daca venea cineva la noi si ne cerea un spatiu pentru cerculete cu siguranta ii gaseam un loc, dar nu asa neorganizat ca nu eram in siguranta .
data viitoare o sa aveti si un loc amenajat pentru cerculete si " drift" ca e mai greu |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - gearhead
11 Attachment(s)
poze delta speedline tulcea
|
Tot respectul pt tine dar te inseli amarnic cu ceva .... espero a scos timp mai bun decat tine el a fost la timp per toata cursa pe locul 3 iar tu pe 4 iar kelu abea pe 6.
Sa fim seriosi v-a lasat cu gura cascata pe multi gnt-u . motivul pt care gnt nu a ajuns in finala datorita plecarii proaste care o patim toti ocazional , dar clasamentul atasat de baietii de la Tulcea arata ca a cam fost in fata voastra deci nu-mi poti zice ca opelu ala a fost peste el. Gnt a dat temelie la opel si cam la tot ce a prins mai putin la 2 curse , in rest a facut si camaro si GT-u Uite ca exemplu clasamentul 9 BMW 320 COSTACHE IULIAN S3 12,987 1 BMW E36 GRIGORE IONUT S3 13,180 7 DAEWOO ESPERO GEAMBAZU ALEXANDRU S3 13,642 5 FIAT COUPE CARPEN DRAGOS S3 13,755 6 BMW M3 STANCIU BOGDAN S3 14,033 12 OPEL GT FLORESCU AUGUSTIN S3 14,178 11 VW GOLF GTI COROIAN GEORGE S3 14,184 23 BMW M3 MUSCULESCU FLORIN S3 14,210 Sa fim seriosi nu e o simpla intamplare , respect si pt tine cu fiat-u ca am stat de vba cand eram cu serkan cu bmw seria 5 negru , si respect si pt gnt ... mai degraba cel care nu era de speriat era kelu. |
Serkan SUT Bmw Seria 5 ( 530 d) Campionul grupei S7 m-a rugat sa postez pt el urmatoarele : A fost cea mai frumoasa cursa , ca si prima etapa la care a participat ( la a 2-a masina nu era gata ) , organizarea a fost cum ne-a obijnuit Tulcea irepsosabila si se bucura ca a cunoscut oameni ca voi , data viitoare spera sa aiba mai multi adversari la S7.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning