![]() |
Re: 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City
mersi!!
|
Quote:
De unde pot descarca si eu al doilea film cu TENGU? Eram cu el in masina si m-ar interesa f. mult sa il am. Multumesc, |
Quote:
sper sa mearga de aici... is incepator cu filebox-ul :) bafta.... |
A mers dar din pacate nu era filmul cu TENGU.
Multumesc oricum, |
Quote:
http://www.filebox.ro/download.php?key=xryoe2zwmcjojvto asta este /:)sry inca o data... |
da a fost un show reusit..bv baieti am stat pe ploaie am indurat tot sa va vad da a meritat bv..
|
Quote:
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Felicitari tuturor participantilor! Baietii ne-au demonstrat ca nu exista nici un impediment cand e vorba de drift: motoare mai mici sau mai mari, pista uda sau uscada, ploaie, geamuri aburite samd.
In ciuda tuturor factorilor nefavorabili, ei ne-au surprins placut cu evolutia lor. Nu e usor sa controlezi o masina pe ploaia aia, nici sa te adaptezi atat de repede de la asfalt ud la uscat si invers. Sambata, cand au fost antrenamente, ei s-au dat pe ud si pe ploaie. Duminica la turele de antrenament asfaltul incepuse sa se usuce. Cand au inceput calificarile a inceput si o ploaie torentiala. Nu au mai avut timp sa se obisnuiasca cu pista care baltea de apa, dar totusi s-au descurcat superb! TOT RESPECTUL!!! PS: o sa pun in cateva posturi niste serii de poze, pentru ca nu stiu cum altfel sa le diferentiez, sa nu se amestece. Imi cer scuze pentru calitatea unora... aparatul a stat in ploaie(l-am protejat cat am putut).... obiectivul se aburise,etc.:rolleyes2 PARTICIPANTII: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
21 Attachment(s)
PARTICIPANTII DE LA EXPOZITIE:
Felicitari si pentru acestia... si-au tinut maisnile in ploaie 2 zile (unii). In special grupului de scufite rosii care au atras atentia vizitatorilor, ca de fiecare data. |
As vrea sa felicit si eu colegii mei drifteri,s-au descurcat minunat,unii peste ce ne asteptam cu totii si mai mult mi`au placut si perseverenta celor ce nu aveau o masina sport ci chiar limuzina!Genial!Show`ul a fost superb mai ales la final cand toti cei 8 finalisti au spart pneurile...l`am rugat pe Gratian sa ma lase sa le sparg si eu si m`a refuzat...am plecat cu un gol in stomac :-)) ..In fine hai`ule imi pare rau ca nu o sa ne mai vorbesti la microfon esti chiar caterink si faci un tandem bun cu putzii :)) Calin,te`ai dat superb sincer iti spun,Traian la fel,Dobre e un simpatic,ne`a facut sa radem,Marius KNS imi pare rau pentru rezultatul obtinut meriti sa fii pe podium!!,Onofrei,multumesc pentru sfaturi dar tot haos ma dau mai bine :)),Razvan din SV meritiai mai mult precum spuneam,Vlad RLG imi place ambitia ta,esti de admirat,Mouse,Cristi,LA MULTI ANI pt ieri,ai progresat enorm!,bravo tie!
Felicitari si celorlalti dar nu pot face aprecieri dedicate voua ca celor de mai sus caci nu va cunosc personal :-P Gratian,show`urile organizate de tine sunt din ce in ce mai bune mai ales cand te ajuta si Paul pe care`l salut deasemenea,sper sa colaborati si pe viitor! Tengu,mi`ai promis ca ne gasesti curand loc de antrenamente si vreau sa te tii de cuvant!Vreau sa ne inveti acest sport daca tot ne`ai imbolnavit cu el :D si sa facem precum am vorbit noi 2 : antrenamente dedicate unui singur exercitiu pe zi! Asa putem progresa precum vrei si tu pana la anul catusi de putin! TENGU ESTE SUPRANUMIT DE ASTAZI : ANTRENORUL! :)) In alta ordine de idei,a fost ce trebuie la baneasa si publicul a fost minunat!Un sfat pentru cei din public: fi`ti mai activi,daca tot ne dam si va place aplaudati sau huiduiti ,este ca la fotbal,incurajariile voastre ne ajuta!precum a fost la Cluj! Cam asta am avut de spus asa despre acest eveniment ,sper ca nu am uitat pe nimeni dintre soferi sau organizatori..ne vedem la Vitantis,desi traseul va fii jumatate sper sa iasa mai bahaos acolo! :)))))) FORTZAaAaAa !! :)) |
Quote:
sper ca el era si nu-l comfund |
25 Attachment(s)
ZIUA 1. ANTRENAMENTE:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning