![]() |
Re: Fiat Bravo
Stie careva la cate turatii intrerupe Fiat`u Bravo 1.4 12v ?
|
Quote:
eu unul nu stiu , dar de ce nu-i dai sa vezi ? |
pai i`am dat si la 7500 intrerupe ... toate fiaturile 1.4 12v intrerup la 7500 ? :?: ca daca`i pun un cip o sa`mi intrerupa la 8000-8500-9000 si nu prea ii vad rost`u .... :oops:
|
intradevar un cip scoate limitarile , ai un motor mic, nu cauta sa-l alergi , e vorba de multi bani daca vrei putere , asa pui un cip dar nu o alergi rece , nu o alergi supraincalzita , ceasuri suplimentare , adica cel putin pentru mine asa e logic , altfel nu e greu sa faci motorul franjuri treptat cu un cip , eu vroiam la fiat sa tot scot dintr-un motor mic , nu se poate , am ales un swap etc. mai greu cu omologarile la noi , dar nu prea se merita... eu stau fara masina de mult timp aiurea pentru ca nu vreau un motor mic apoi ma chinui sa o vand sa-mi iau ceva mai puternic :P
|
am intrebat la cat intrerupe motorul de 1.4 12v ca din cate imi dau eu seama,s`ar putea sa am cip pe ea deja ....:rolleyes2 .... masinuta merge bine,a alergat si cu mk2,skode,opeluri ... si se descurca prea bine pentru motorasul ei ... de aia sunt curios(daca nu renunt la ea pentru un mk2 sapt viitoare) as vrea sa`i pun 2.0 20v hgt`u ... merita investitia ?(e bun de ceva motorasul?)
|
un motor bun pe o masina usoara , dar poti incerca 20vt , daca il vrei omologat se merita varianta turbo , e vorba de capacitatea cilindrica din cate stiam , eu am mers doar cu un 1.8 si mi-a placut la nebunie , hgt-ul este senzatie , si are un sunet rar intalnit
|
am mers cu un 2.0 20v hgt si iti da o senzatie pe care alta masina cu motor de 2l nu ti`o da si de aceea l`as prefera pe acela ...cu 20vt nu am mers,deci ma abtin de la orice comentariu... in legatura cu omologat`u,nu as vrea sa`l omologhez :lol: ... mersi de informatii :D
|
salutare tuturor
sunt un recent posesor de fiat bravo 1,9 jtd si vreau sa spun k sunt ft multumit de el desi nu sunt un ft mare admirator al marcilor italiene e a 4-a masina personala am mai avut bmw 318i, toyota celica 2,0 twin turbo 4wd gt4 si alfa romeo 155 spre surprinderea mea, fiat-ul asta se dovedeste a fi ft usor de condus si fiabil ce sa mai spun de consum, masina perfecta pt vremurile astea in care domneste criza financiara |
Quote:
sa-l stapanesti sanatos , eu nu sunt adeptul diesel-urilor , dar un bravo td , generatia veche deci nu jtd , m-a impresionat :D , fuga , consum , rezistenta motorului si masina per total , foarte rezistenta , in starea ei ma mir ca mai merge , nu esti mare admirator , dar vei fi , in ciuda a tot ce se spune sunt masini bune care lasa un gust dulce in gura nu amar |
ms frumos si sper sa ai dreptate k a inceput sa-mi plak mashinutza asta:D
|
Va salut cu respect!
Ma numesc Cristi si am avut si eu un fiat bravo HGT 2000 20v si din pacate l-am vandut dar acum vreau sa achizitionez unu tot HGT dar am nevoie de motor ca pe aceea masina care trebuie sa o iau are o bataie la pistonul 2 asa mi-a spus vanzatorul, inca nu am ajuns sa vad despre ce este vorba dar nu ma las pana nu o iau. Daca ma pute-ti ajuta o sa va raman recunoscator :) si il salut pe alexx un vechii prieten in comunitatea Fiat! Nu pot sa uit si sincer va zic nu pot in ce hal putea sa traga , cata fortza ce sa mai zic cred ca stiti si voi cum este :)! |
Sau daca se poate sa imi spune-ti unde pot achizitiona un bravo HGT :)
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si indrumarile. |
Fiatgroup te sustin man ai mare dreptate italiencele iti ofera ceva frumos . (Stilo tare faina masina ) .
|
Salut,am si eu un Fiat Brava si vreau sa-i schimb casetofonul din fabrica...Si pentru asta am inteles ca trebuie si o rama adaptoare.Pe site la beloud am vazut 2 tipuri:
http://www.***********/produse/Integ...Marea_M463153/ http://www.***********/produse/Integ...Marea_M703382/ Cum e materialul ala rubber touch? |
salutare.am prb cu alternatorul la fiatu meu...mi se aprinde martorul care arata a baterie m-am uitat intr-un manual de service si zice low recharging.cum dau jos alternatorul ca din manual nu inteleg mai nimik. fiatul e un 1.9 td 100.multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning