![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
nu-ti face griji k toti desenam prost la inceput ... e un inceput bunicel, dar trebe sa exersezi in continuare... bafta si ai asteptam si altele ;)
|
1 Attachment(s)
slip ...ai cerut o skitza... stiu k am gresit un pic fata... :oops:
|
ace!!!!apasa pe creionu ala!!!chiar vrei sa'ti zic acelasi lucru de 10 ori?
unde'i cauciuc si umbra,fa negru si sa vezi ca desenu prinde alt contur |
bah o sa incerc.. dar cu hb-ul era greu ... poate imi ies mai bine de acu inainte :D
|
10 Attachment(s)
Salut la toata lumea...eu sunt nou ca membru dar vizitez forum-ul cam de un an....am si eu o propunere pt virtual designeri....sau desenatori pe hartie....am niste poze luate de pe net si as vrea sa ma ajutati sa le modificati...pt un proiect pe care vreau sa-l incep acum in primavara...va atasez niste poze....
Este vorba de o dacie de preferabil sport...si ...as vrea ceva asemanator in fata ma refer cu un mustang...as vrea sa gasiti voi cea mai buna varianta si daca se poate sa se lucreze si la spate si la jenti...dar in prealabil as dori botul...din profil as prefera cum e mustangul bleu care este fotografiat tot din profil. Pozele cu dacia le-am luat de la Night Devil....mersi pt ajutor |
Quote:
inca o data mersi..si.. poate are careva timp sa o faca in mers..sau..ceva.. va salut si spor la treaba... |
1 Attachment(s)
la inceput a vrut sa fie o skitza si pana la urma am ajuns sa-mi incerc talentul artistic p ea :p ; c zici ad1 arata mai bine!?
|
f frumos...dungile putin mai late////parerea mea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut!
se incumeta careva? :D |
alte schite sau desene pentru ce am propus eu se poate? Mersi frumos Ace Axel pentru initiativa si ajutor...astept si de la altii daca se poate....
Din nou mii de multuliri |
1 Attachment(s)
daca se poate .. un tuning din creion ! .. o completare :) multumesc !
|
1 Attachment(s)
sal tuturor sunt nou pe acest form precum si in cele ale desenului. am incercat si eu o schita. As dori mai mult sa-mi spuneti ce gresesc si inca umbrele si luminile inca nu stiu sa le folosesc. Va multumesc
|
Pai un sfat ar fi sa te uiti prin Thread-ul cu Tutorials Tips & Triks ....
Akum referitor la desenul postat ... Ai probleme cu proportionalitatea, perspectiva si pe la simetrie mai ai de lucrat .. Pentru inceput eu ti-as propune sa incerci desene cu masini mai usoare nu cu multe elemente ... si incearca sa lucrezi mai curat ... |
1 Attachment(s)
Quote:
asta e astra lu X`ray`eyes :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning