![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Bai din cate stiu eu firma"Naraku"face numai pentru 4T,pentru 2T nu am auzit!!!
Din piesele pe care le am Naraku sa sti ca sunt foarte bune dar si rezistente:Variator,arcuri,role....!!EU sunt multumit!!!! |
Eu am auzit ca e "Fitza" cum ar veni la 4Timpi .
|
La 4T da,e super firma,in afara(Germania,Olanda etc)la astia care au 4T numia dastea folosesc,pnm e smechera si plus de asta e si ieftina fratee si de calitate!!!Eu sunt obijnuit cu ea si merg numai cu ea!!!!:twisted:
|
Un video cu scuterul,am fost plecat si acum m-am intors!!
Piese noi:Toba leo vince L scoot Role Polini 8.5g Filtru aer sport Polini Fulie Racing Naraku https://www.youtube.com/watch?v=qKJyQgPrY64 |
4 Attachment(s)
Cateva poze cu scuteru(cum arata la ora actuala)!!
Vor urma:Filtru polini sport(Marti vine) FUlie Racing Naraku Oala Ambreiaj Naraku Ventilator Carbon Style Protectie Ventilator Carbon style Joja TNT |
un sound la toba? (dar nu in sarcina...ca sa.l auzim si noi mai bine:D)
|
|
Ce bine arata cu toba aia :D . Imi place ce-i faci scuterului asta . Bafta !
|
Ms Razvanele,o sa mai urmeze cate mici chestii pentru aspect, si cele 2 componenete pentru motor (si termin toata transmisia tot tot) iar la iarna o sa urmeze ceva surpriza pentru scuter;))!!!:twisted:
|
ms pt filmulet.
cred ca in realitate se aude muult mai frumos. :>:> |
Exact,acolo aveam role de 12grame:))(abia urca in turatii,acum sa il auzi cu 8.5g,vai de mine!!
|
Quote:
|
Lord nu v-a ramane asa zilele astea trebuei sa cumpar carena de fata si cea lateral sa le fac culaorea scuterului si sa termin!!!Mai am de lucrat!!!
|
3 Attachment(s)
Am dus aproape de final proiectul cu V-click,sper sa va placa!!O sa mai urmeze cateva mici chestii in iarna asta!!Cateva poze cu scuterica!!!:rolleyes2:twisted:
|
prea putin conteaza parerea altora atat timp cat tie iti place si esti multumit de el.
Mie unu imi place,mai ales toba aia,ii schimba mult aspectu. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning