Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

Erros20 14-05-10 11:49

Re: Agressive Racing Team

mna cu ce se prezinta agresivu la cj ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Agressive YST 14-05-10 21:28

Salutari baieti cei care vin la CJ KING OF EUROPE ne intilnim in parcare la 6:45 la 7:00 e plecarea ,

Agressive YST 16-05-10 19:46

Sall a fost super tare la King Of Europe CJ multumim celor care au fost prezenti la eveniment SJ ,GYU, VAA, YST, VLP, AMY, BOG baieti superbi ,,tot respectu pentru ei,

Doctoru' 16-05-10 19:54

Salutare. Unde ati fost la KOE ca m-am uitat dupa voi? Unde ati parcat?

Agressive YST 16-05-10 19:55

2 Attachment(s)
super tare eveniment

GallDann 16-05-10 20:23

Super tare..evenimentul ..mai putin vremea...:D..dar ne-am descurcat..
..Bine ca azi nu a mai fost..ala cu sierra.. :))) stie \yst/ dice.. :)))

Agressive YST 16-05-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3365058)
Sall a fost super tare la King Of Europe CJ multumim celor care au fost prezenti la eveniment SJ ,GYU, VAA, YST, VLP, AMY, BOG baieti superbi ,,tot respectu pentru ei,

Si in ultimu rind sa nui uitam pe membri A.R.T TEAM care nu au putut fi alaturi de noi sunt prin tari straine,Beksi cu -x Calibra Power, Raul Astra -G, Cristi BMW , vasteptam sa ne intilnim cit de cu rind tot respectu,

Agressive YST 16-05-10 20:59

8 Attachment(s)
Citeva poze de la eveniment

Agressive YST 18-05-10 20:22

Si in ultimu rind sa nul uitam pe GMA ,un Golf frumos modificat merita toata admiratia nu a putut fi prezent la eveniment ,

Agressive YST 18-05-10 20:24

GMA membru clubului A.RT TEAM a depus un efort mare sa fie prezent la acest eveniment ,da din pacate nu a putut prezenta masina,avut ceva probleme personale ,la anu speram as fim prezenti cu toti ,//

SJ-82-GMA 18-05-10 20:36

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3370895)
GMA membru clubului A.RT TEAM a depus un efort mare sa fie prezent la acest eveniment ,da din pacate nu a putut prezenta masina,avut ceva probleme personale ,la anu speram as fim prezenti cu toti ,//

asa e,asa a dat Domnu sa fie,acum cand a fost acest eveniment frumos,am lipsit,sa speram ca o sa putem ajunge in alte locati!ma bucur pentru cei care au putut ajunge,sa aveti bafta si grji de voi!!!!!

Agressive YST 19-05-10 22:22

Salutare baieti in curind AGRESSIVE RACING TEAM inplineste un an de cind am infintat clubu trebuie sa sarbatorim,si sa vazut cine e pasionat de masini si de buna funtionarea clubului,,.in acest timp//

Agressive YST 20-05-10 19:57

Baieti nustiu daca ajung la intilnire Simbata treburi personale o intervenit ceva ,si trebuie sa merg,de pot trec peacolo,intilnirea ramine tot asa la 19;00 tineti leg-..cu Marti

GallDann 20-05-10 21:52

Nici eu nu cred ca ajung..sorry..am probleme cu masina.. :D

30-GYU 23-05-10 18:49

7 Attachment(s)
si totusi :)
care cum mai sunteti:))

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning