Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

Gabi 04-04-06 16:35

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Mi-e greu sa citesc tot ce s-a mai scris. Ma dor ingrozitor de rau ochii. Vreau sa stiu doar daca vreunul dintre participantii la VT challenge a avut dificultati la intrare. Stiu sigur ca pe devlin_dirty si shantzu i-am bagat eu inauntru.

PS: felicitari celor ce-au castigat!

lupu 04-04-06 16:51

Deci pana la urma cum ramane?....se face si un vot pe forum..si se expun toate lucrarile?
daca da ...astept sa se spuna une si cand punem lucrarile :D

vlad_VSV 04-04-06 17:57

tot nu ma-ti lamurit....votul membrilor 4tuning va influenta clasamentul actual???????da sau nu?

blowwind 04-04-06 19:05

Quote:

Originally Posted by shadow
Sincer nu mi se pare normal sa se voteze din nou pe 4tuning...pt ca o sa fie o faza de genul...cine aduce cei mai multi prieteni (spamuri pe Ym, telefoane date "intra si tu pe 4tuning si voteaza-ma si pe mine").

Cea mai buna metoda dupa parerea mea este un juriu specializat!!!

exista o optiune la Poll care arata fiecare user ce a votat...astfel se pot verifica userele facute special pt asa ceva...

mihai134 04-04-06 19:11

sau
Quote:

Originally Posted by ad1
daca tot a ramas ideea de vot pe forum ...propun ceva de genul asta:
* fara poll
* fiecare vot sa fie argumentat intr-un post,ex:am votat lucrarea x(si daca se doreste...pt ca...)
* userul sa aiba un minim de posturi pe forum(adica un user cat de cat activ pe forum)

ar fi si asta o solutie

vlad_VSV 04-04-06 19:19

ma voi nu ma vedeti?:D:D:D.....raspundeti-mi si mie la intrebare

Ace Axel 04-04-06 19:22

eu unu nu cred k vor aparea nspe mii d useri noi sa il voteze p unu... si dak e, putem sa facem cum a zis blowwind dak merge...

TazAless 04-04-06 19:27

Quote:

Originally Posted by ad1
daca tot a ramas ideea de vot pe forum ...propun ceva de genul asta:
* fara poll
* fiecare vot sa fie argumentat intr-un post,ex:am votat lucrarea x(si daca se doreste...pt ca...)
* userul sa aiba un minim de posturi pe forum(adica un user cat de cat activ pe forum)

in rest consider ca la high-end singurul care isi putea impune punctu de vedere,era si este evident doar top-art.el poate observa acuratetzea,munca,detaliile,finisajul,cat si designul modelului.

valabil si in cazul sectiunii advanced\beginner ...cel care de altfel a renuntat la concurs xxdadixx ,ar putea clarifica situatia si la aceste sectiuni.

mie asa mi se pare cel mai bine si corect 8)

maf 04-04-06 19:43

dak nu sa voteze cei care is de la stage 1 cel putin ..... apoi 2...3...4..... si toti cei de ai casei si cei speciali si toti ceilalti, in afara de cei cu stock........ se poate??........... ar fi o solutie

Most_Wanted 04-04-06 21:47

Ar trebuii macar o diploma pt cei care au castigat si au fost anuntati la Prisma ...macar o diploma...se mai tine cont de cine a castigat acolo?
Era imposibil sa nu iasa si vorbe aiurea ...nu am timp sa citesc tot..sa vad ce sa mai zis.....

vlad_VSV 04-04-06 22:28

asta incerc si io sa aflu....SE MAI TINE CONT DE VOTURILE DATE LA PRISMA SAU VOTURILE FINALE VOR FI CELE ALE MEMBRILOR 4TUNING??????????

shadow 05-04-06 11:10

Quote:

Originally Posted by blowwind
exista o optiune la Poll care arata fiecare user ce a votat...astfel se pot verifica userele facute special pt asa ceva...

Si din nou o sa ajungem cu se intampla mai demult cand primeam spamuri pe Ym cu: "intra si tu si voteaza-ma si pe mine...PLS"!!!
Si la fazele astea pot sa fie useri destul de vechi!!!

Ace Axel 05-04-06 13:51

atunci sa voteze doar cei "de-ai casei" :) sau cei care nu au participat la concurs... pt k sunt multi care sau retras...foarte buni...

george GMN 05-04-06 14:33

intelegeti, n-a fost sa fie ..."concursul concursurilor 2006"....poate data viitoare....
prea mult tam tam, cel mai bine ne-am afisa toti creatile si poate k asa vom vedea fiecare ce-a facut
diseara le postez....si asa ne vom da fiecare cu parerea cam cine merita si cel mai important e k o sa vedem toate lucrarile, chiar si a celora care n-au reusit sa trimita, au fost respinsi...

TopArt 05-04-06 14:57

Quote:

Originally Posted by george GMN
cel mai bine ne-am afisa toti creatile si poate k asa vom vedea fiecare ce-a facut
diseara le postez....si asa ne vom da fiecare cu parerea cam cine merita si cel mai important e k o sa vedem toate lucrarile, chiar si a celora care n-au reusit sa trimita, au fost respinsi...

eu zic sa nu va grabiti inca. vedeti ca lucrurile inainteaza greoi, dar pt. o zi doua nu are rost sa va grabiti si sa postati VOI desenele. stati sa vedem ce se hataraste si dup-aia ne lansam in dezbateri ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning