![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
Mi-e greu sa citesc tot ce s-a mai scris. Ma dor ingrozitor de rau ochii. Vreau sa stiu doar daca vreunul dintre participantii la VT challenge a avut dificultati la intrare. Stiu sigur ca pe devlin_dirty si shantzu i-am bagat eu inauntru.
PS: felicitari celor ce-au castigat! |
Deci pana la urma cum ramane?....se face si un vot pe forum..si se expun toate lucrarile?
daca da ...astept sa se spuna une si cand punem lucrarile :D |
tot nu ma-ti lamurit....votul membrilor 4tuning va influenta clasamentul actual???????da sau nu?
|
Quote:
exista o optiune la Poll care arata fiecare user ce a votat...astfel se pot verifica userele facute special pt asa ceva... |
sau
Quote:
|
ma voi nu ma vedeti?:D:D:D.....raspundeti-mi si mie la intrebare
|
eu unu nu cred k vor aparea nspe mii d useri noi sa il voteze p unu... si dak e, putem sa facem cum a zis blowwind dak merge...
|
Quote:
|
dak nu sa voteze cei care is de la stage 1 cel putin ..... apoi 2...3...4..... si toti cei de ai casei si cei speciali si toti ceilalti, in afara de cei cu stock........ se poate??........... ar fi o solutie
|
Ar trebuii macar o diploma pt cei care au castigat si au fost anuntati la Prisma ...macar o diploma...se mai tine cont de cine a castigat acolo?
Era imposibil sa nu iasa si vorbe aiurea ...nu am timp sa citesc tot..sa vad ce sa mai zis..... |
asta incerc si io sa aflu....SE MAI TINE CONT DE VOTURILE DATE LA PRISMA SAU VOTURILE FINALE VOR FI CELE ALE MEMBRILOR 4TUNING??????????
|
Quote:
Si din nou o sa ajungem cu se intampla mai demult cand primeam spamuri pe Ym cu: "intra si tu si voteaza-ma si pe mine...PLS"!!! Si la fazele astea pot sa fie useri destul de vechi!!! |
atunci sa voteze doar cei "de-ai casei" :) sau cei care nu au participat la concurs... pt k sunt multi care sau retras...foarte buni...
|
intelegeti, n-a fost sa fie ..."concursul concursurilor 2006"....poate data viitoare....
prea mult tam tam, cel mai bine ne-am afisa toti creatile si poate k asa vom vedea fiecare ce-a facut diseara le postez....si asa ne vom da fiecare cu parerea cam cine merita si cel mai important e k o sa vedem toate lucrarile, chiar si a celora care n-au reusit sa trimita, au fost respinsi... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning